Bila je zavodnica, pevala u KONTROVERZNOJ grupi, snimila duet sa Tošetom: Evo kako danas IZGLEDA (FOTO)

Slamala je muška srca širom Jugoslavije, a onda nestala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Boris

Pevaačica Anja Rupel se na jugoslovenskoj muzičkoj sceni pojavila osamdesetih godina i brzo postala jedna od najpoželjnijih mladih pevačica.

Sa samo 16 godina postala je članica grupe “Videos**s” nakon što su je osnivači iste zapazili. Ova grupa bavila se brojnim tabu temama, te je pevačica jednom prilikom rekla da nije bilo nimalo lako saopštiti roditeljima da će pevati sa njima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели anja rupel (@anjarupel)

Grupa se raspala 1992. godine, a Anja je tada započela samostalnu karijeru. Pored toga, bila je i tekstopisac, radio-spiker, a bavila se i novinarstvom. Talenat za muziku nasledila je od oca Feđe Rupela, flautiste i profesora na Muzičkoj akademiji u Ljubljani.

Prvi solistički album “Odpri oči” objavila je 1994. a do 2016. sa višegodišnjim pauzama izdala je osam albuma. Objavila je i veći broj singlova, poslednji je “Opus” (2016).

Foto: Youtube/Printscreen/
hotmaclady

Svakako najpoznatiji je njen duet sa pokojnim Tošetom Proeskim “Krajnje vrijeme”.

– Saradnja sa njim mi je jedna od omiljenih. Toše je bio odličan muzičar i dobar čovek. Ja sam u to vreme snimala novi album, a moj partner i autor Aleš Klinar imao je pesmu koja je bila napravljena za duet. Nekako je baš tada u Ljubljanu dolazio Toše, jer je potpisivao ugovor sa Dalas rekordsom, koji je bio i moj izdavač, i sve se poklopilo. Stvarno sam uživala u tom duetu – rekla je ona jednom prilikom za Headliner.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar