Razveo se od žene, pa iz BESA napisao knjigu: Bivši košarkaš o SAMOUBISTVU preduzetnika iz Kragujevca

Branimir za naš list navodi da je Vladislav imao problema u poslu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Tragedija u Kragujevcu. Poznati poslastičar Vladislav Avramović (74), koga su u srcu Šumadije svi znali pod nadimkom Vlada Srce, pronađen je mrtav u svom lokalu u centru grada.

Kako je za Objektiv ispričala njegova nevenčana supruga Mirjana Petrović, pored njenog partnera pronađene su bočice lekova, pa sumnja da je on izvršio samoubistvo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Istina je da je popio veliku količinu lekova. Živela sam sa njim poslednjih godina, ali ništa nije ukazivalo na to da može da digne ruku na sebe. Poslednji put smo se čuli u nedelju posle podne. Rekla sam mu da idem kod sestre na kafu, a on mi je rekao da će ići da se nađe sa prijateljima – objašnjava ova neutešna žena.

Kako dalje dodaje, pošto se Vladislav nije vraćao kući, iznervirala se i legla je da spava. Nije ni slutila kakve vesti će je ujutru probuditi.

‒ Uporno sam ga zvala, ali se nije javljao. Nije bilo normalno da mi se ne javlja, pa sam se naljutila. Tako nervozna sam zaspala, a onda sam ujutru videla da nije ni spavao kod kuće. Zabrinula sam se i krenula sam ka lokalu. Tu sam našla njegovo telo. Svi pretpostavljaju da se ubio još u nedelju uveče. Ali, sada će istraga morati da da odgovor na to pitanje – kroz suze priča Mirjana.

TRI ŽENE I DVA RAZVODA

Branimir Ljubičić, bivši košarkaš Radničkog iz Kragujevca i Avramovićev drug iz mladosti, za naš list navodi da je čuo da njegov prijatelj poslednjih godina ima problema u poslu.

‒ Nakon što se razveo od prve supruge Ljilje, oženio se drugom, Gocom. Do pre nekoliko godina sve je bilo super, ali su se onda razveli. Većina imovine se vodila na nju, pa je Vlada ostao bez dosta nekretnina i imetka. Iz tog besa, on je napisao jednu pogrdnu knjigu za svoju suprugu, gde je opisao šta se sve dogodilo. To ga je mnogo pogodilo – navodi Ljubičić.

Kako naš sagovornik dodaje, Avramović je jedva uspeo da zadrži poslastičarnicu „Srce”, koju je godinama uspešno vodio.

‒ Međutim, nije dugo izdržao. Poslastičarnicu je prodao drugom vlasniku, a sa ćerkom Tanjom je otvorio drugu, ali i nju su zatvorili prošle nedelje. Znam da su i u Budvi držali lokal, ali mislim da je i tamo zatvoreno skoro – zaključuje naš sagovornik.

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 30. NOVEMBAR.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar