UZNEMIRUJUĆE: Pogledajte užasnu fotografiju žrtve Đilasovog, Marinikinog i Čumetovog batinaša (FOTO)

Dušku je od siline udaraca desno oko potpuno zatvoreno, otečeno i modro, dok mu je nos krvav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Objektiv.rs/Tamara Trajkovic,ATA images

Sramotni protest opozicije u subotu u Šapcu,koji je rezultirao blokadom puteva, jer drugo rešenje za svoju politiku nemaju, završio se umalo tragično po Duška Prokića koji im je zasmetao jer je vozio bager.

Građanina koji je umalo stradao tokom protesta opozicije, dok je vozio bager i radio svoj posao, mediji lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa ocrnili su i predstavili ga kao glavnog krivca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dušku je od siline udaraca desno oko potpuno zatvoreno, otečeno i modro, dok mu je nos krvav.

Foto: Privatna arhiva

Batinaši su smatrali da je to što mirno obavlja svoj posao, dovoljan povod da ga tuku i maltretiraju, onemogućavajući mu slobodu kretanja i pravo na život.

Podsetimo, iz brojnih gradova u Srbiji u subotu su stizale scene jezivog nasilja sa protesta opozicije.

Podsetimo, desna ruka lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinika Tepić koja koristi svaku priliku da Srbe proglasi za genocidan narod, objavila je sliku sa batinašem Draganom Milovenovićem Crnim, koji je u subotu u Šapcu krvnički pretukao bageristu Duška Prokića.

Sudeći po opisu fotografije koja je po svemu sudeći nastala u nekoj kafani, za Mariniku Tepić batinaš Dragan Milovanović “Crni” je heroj! Čovek koji je brutalno unakazio  građanina Duška Prokića, naneo mu teške telesne povrede i zatvorio mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji, o čemu je Objektiv već pisao.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Đilasovi batinai su ljubomorni i besni jer su se smrzavali i peške dolazili na proteste i morali da stoje više sati. Da ih je neko lepo dovezao škodom na skup. sve bi bilo mnogo mirnije...

    Odgovori
  2. Neso Dokle vise ili ce drzava da radi svoje i zastiti gradjane od ovih batinasa ili cemo mi gradjani da uzmemo zakon u svoje ruke.Dosada sam isao na poso bez icega a sada nosim palicu cak se razmisljam i pistolj da nosim sa sobom pa ako batinasi krenu na mene da im presudim na lucu mesta.Bolje ja njih nego da oni unakaze mene kao sto su unakazili ovog coveka.Svestan sam da mogu odgovarati zbog nosenja pistolja ali to je mala cena za moj zivot

    Odgovori
  3. Pretučeni čovek nije uopšte vozio bager već drugi po nadimku Jarin Dušana znan lično i on je u ovom slučaju kolateralna šteta i samo da mu spasu oko ostalo je manje bitno

    Odgovori

Ostavite komentar