Ustaško LUDILO! Sikću zbog uspešne i jake Srbije: Ne prestaju sa napadima na Vučića

Hrvatima smeta što Srbija jača vojsku kako nas više niko ne bi mogao da nas ponižava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Sava Radovanovic ,Printscreen

Ustaše potpuno poludele! Nastavljaju sa podmuklim, prljavim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Srbe i Srbiju.

Hrvatski portal “24sata” objavio je sramni tekst koji prati još sramniji naslov kojim, na veoma perfidan način, pokušavaju da omalovaže predsednika Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naslovom “Šešeljeva pudlica laje, videćete kakvo oružje ima Srbija”, pokušali su da ismevaju to što je Vučić povodom hrvatske nabavke “rafala”, rekao da Srbija jača vojsku kako više niko ne bi mogao da nas ponižava kao devedesetih i dvehiljaditih godina i da svi oni koji misle da su najjači, ne znaju da će “nešto novo stići u Srbiju, a mnogo brže će stići nego to što su oni kupili i čime se hvale”.

Foto: Printscreen

Podsetimo, na hrvatskoj državnoj televiziji je organizovana specijalna emisija povodom dolaska francuskog predsednika Makrona u posetu Zagrebu, ali je umesto priča o ekonomiji, saradnji između Hrvatske i Francuske i sličnih tema, zbog kojih je i organizovana emisija, u prvi plan iskočilo nešto sasvim drugo.

Naime, gosti su, u okviru priče o tome kako Hrvatska nakon šest godina jalovih javnih rasprava, skandala i međusobnih svađa između vlada i predsednika države, konačno kupuje avione, ali polovne francuske Rafale, svi gosti u studiju su sumanuto počeli da govore o Srbiji, našem naoružanju, našem vojnom budžetu, ne samo o avionima već i o protivvazdušnoj odbrani i naravno, o predsedniku Vučiću koji je Hrvatima glavna opsesija i koji u svojim medijima na dnevnom nivou u nekim danima imaju i više desetina tekstova o predsedniku Srbije, o čemu je Objektiv već pisao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar