Srbija prosula pobedu: Belgija napravila senzaciju i srušila “orlove”!

Najbolji u redovima domaće selekcije bili su Sem van Rosom sa 20 poena, Ismael Bako sa 14, Žan Mark Mvema sa 11 i Retin Obasohan sa 10 poena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije izgubili su od Belgije rezultatom 69:73 u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Naša reprezentacija je kontrolisala meč tokom prvog poluvremena i u jednom trenutku smo vodili +14 i sa dvocifrenom prednošću se otišlo na odmor između dva poluvremena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Belgijanci su početkom treće četvrtine napravili seriju 12:2 i istopili su našu prednost na samo dve razlike, ali je Pešić prekinuo taj nalet tajm-autom i posle toga su se naši igrači konsolidovali i vratili su igru iz prvog poluvremena i u poslednju četvrtinu smo ušli sa devet poena prednosti.

Početkom poslednje četvrtine je nestalo struje u hali, ali je ubrzo nastavljena i to je naše igrače totalno izbacilo iz ritma. Belgija je uspela da preokrene rezultat, a naši igrači su postigli samo šest poena u poslednjoj četvrtini i tako smo doživeli prvi poraz u grupi.

Najbolji u redovima domaće selekcije bili su Sem van Rosom sa 20 poena, Ismael Bako sa 14, Žan Mark Mvema sa 11 i Retin Obasohan sa 10 poena.

U našoj selekciji istakli su se Aleksa Avramović sa 19 poena, Filip Petrušev sa 16 poena i Miloš Teodosić sa 14 poena.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar