Njoj je SPASIO život i karijeru: Pevačica izrazila NEIZMERNU zahvalnost pokojnom Milutinu Mrkonjiću

Viki Miljković istakla je da joj je Mrkonjić mnogo pomogao u karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je preminuo Milutin Mrkonjić Mrka, u 79. godini života. Pevačica Violeta Viki Miljković je jednom prilikom istakla koliko je zahvalna na njegovim rečima i velikoj pomoći.

Ona je, gostujući u TV emisji, priznala da je emotivni partner njene koleginice, Ane Bekute, pravi guru za zdrav život, nakon čega je istakla da je zbog njega počela da diše punim plućima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bila sam na nekoj proslavi, gde su bili Ana i Mrka. Ana je uzela mikrofon i pevala, a ja sam bila oduševljena njenim glasom. Rekla sam Mrki da njegova devojka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje peva. Mrka mi je otkrio i zašto – istakla je Viki, pa dodala:

Foto: TV Pink/printscreen

– Rekao je da je Ana prestala da puši i da je zato njen glas tako lep, a onda mi je rekao nekoliko rečenica koje su me promenile. Bukvalno, to što mi je ispričao nateralo me je da prestanem da pušim. Tri meseca nisam zapalila cigaretu – rekla je ona, kojoj je Mrka na taj način možda i spasio karijeru i uticao da promeni loše životne navike i vodi računa o svom zdravlju, a Bekuta je potvrdila njene reči.

Podsetimo, lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar