U SUDARU kod Prijedora učestvovala pratnja Milorada Dodika: Automobil završio u KANALU, dvoje povređenih

Nesreća se dogodila u 9.45 časova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marko Stosic, Objektiv.rs

Dve osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kamičanima kod Prijedora, a u kojoj je učestvovalo vozilo iz pratnje srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Nesreća se dogodila u 9.45 časova kada je službeni “audi”, koji je bio na začelju kolone Dodikove pratnje, s puta izgurao “reno” koji je završio na livadi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U sletanju lakše su povređeni vozač E.E. i suvozač E.E. iz “renoa”, dok su ljudi iz pratnje srpskog člana Predsedništva BiH prošli bez povreda. Vozilo u kojem je bio Dodik bilo je ispred i nije učestvovalo u nezgodi.

PU Prijedor saopštila je da je uviđajem utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice E.E. iz Kamičana upravljajući “renoom” i službeno vozilo koje se nalazilo u koloni pratnje štićene ličnosti i obezbeđivalo začelje štićene kolone, prenose Novosti.

– Nakon utvrđivanja odgovornosti za počinjeni prekršaj iz oblasti bezbednosti saobraćaja i prouzrokovanje saobraćajne nezgode, nadležnom sudu biće dostavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka – rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Inače, lider SNSD jutros je otputovao u Prijedor kako bi prisustvovao početku predizborne kampanje na prevremenim izborima za gradonačelnika Prijedora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar