Đilasovo LICEMERJE: Danas sprovodi FAŠIZAM, a pre nekoliko dana “pljuvao” radove zbog zatvorene trake!

Lider SSP još jednom pokazao licemerje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas danas sprovodi otvoreni fašizam, zahtevajući blokadu puteva i mostova, a pre samo nekoliko dana je naredio svojim funkcionerima da doslovno “pljuju” radove na sanaciji jedne trake Gazele, jer je kasnio 15 minuta na tening u teretanu svojim džipom BMW.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zatvoriti jednu traku na Gazeli u sred novembra zbog promene asfalta mogu samo potpune neznalice i ljudi koji preziru Beograđane. A upravo je to uradila naprednjačka vlast na čelu sa Vesićem i Šapićem – objavila je SSP na Tviteru pre nekoliko dana.

Foto: Printscreen

Ipak, to nije sprečilo Đilasa da danas svoje članove i simpatizere, koji su manjina u političkom životu Srbije, pozove da na svaki način spreče kretanje članova i simpatizera Srpske napredne stranke, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu, pa je tako preko portala koji se nalazi u njegovom vlasništvu pozvao na blokadu puteva i mostova danas od 14 časova.

Mimo članova SNS, koji idu na skupštinu, Đilas i potpredsednica SSP Marinika Tepić danas će tako pokušati da blokiraju kretanje svih građana koji žele da slobodno privedu vikend sa svojim poridicama, sa decom u šetnji, na vikendicama, ili da dođu s posla do svoje kuće na zasluženi odmor.

Iz svega navedenog proizilazi zaključak o Đilasovom beskrajnom licemerju, odnosno, kad se njemu negde žuri, onda mu smeta jedna zatvorena traka zbog radova, a samo nekoliko dana kasnije poziva na blokadu svih puteva i mostova, jer to odgovara njegovim političkim ciljevima!

BONUS VIDEO:

Foto: Printscreen


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar