Poslednji topao dan pre VREMENSKOG OBRTA: Red kiše, red sunca, na planinama sneg

U Beogradu će biti promenljivo oblačno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno.

Kiša se mestimično očekuje rano ujutro, kao i kasnije uveče i noću, dok će u toku dana biti uglavnom suvo, sa sunčanim intervalima. Na visokim planinama ponegde sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima i na jugu Banata jak, južni. Najniža temperatura od 1 do 9 stepeni C, a najviša od 10 do 17 C, u Timočkoj Krajini oko 7 C.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno. Rano ujutro kiša, u toku dana suvo sa sunčanim intervalima, a povremeno kratkotrajna kiša ponovo se očekuje uveče i tokom noći. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 6 C, a najviša oko 14 stepeni C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se u nedelju očekuje novo naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. U ponedeljak će biti hladnije, u većem delu zemlje uz postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i uz delimično razvedravanje, samo još ponegde kratkotrajna uz kišu i sneg.

U utorak se očekuje promenljivo oblačno i hladno sa sunčanim intervalima. Kratkotrajna susnežica i sneg očekuju se na severoistoku Srbije i u planinskim predelima. U sredu suvo i toplije, a od četvrtka oblačno s kišom, na planinama sa snegom, koji se krajem perioda uz novi pad temperature ponegde očekuje i u nižim predelima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar