OTVORENO ZA OBJEKTIV

“ISTRAUMIRAN sam od žena”: Nenad Aleksić Ša priznao da ga je veza sa Tarom DOKRAJČILA

Reper za Objektiv otkriva da se nakon raskida sa Simovom suočava sa traumom od žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Šporčić

Nenad Aleksić Ša u prošloj „Zadruzi“ svoju tadašnju suprugu Ivanu prevario je sa starletom Tarom Simov, nakon čega je usledio razvod braka, ali i osuda velikog dela javnosti. Reper za Objektiv otkriva da se nakon raskida sa Simovom suočava sa traumom od žena!

Da li si zaljubljen?

– Ne, nisam zaljubljen. Nema ljubavi, sad kuliram. Jedinu ljubav gajim prema psu. Želim malo da budem sam.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da li te saleću devojke?

– To je normalno. Svašta mi šalju, od poruka pa do eksplicitnih fotografija. Nekako sam navikao na to, budući da moja karijera traje 25 godina. To je za mene normalica.

Da li odgovaraš na sve poruke koje dobiješ?

– Trudim se da odgovorim i da ispoštujem svakoga, a kad su bezobrazne poruke u pitanju, na to obično ne odgovorim, mada kad dobijem neku uvredljivu, umem da odgovorim još uvredljivije.

Da li su se smirile strasti sad posle svega?

– Sada jesu. U početku je bilo stvarno pakleno. Neke moje kolege su me osuđivali, a tri puta su gori od mene. Osuđivali su me sa svih strana, a sada svi koji su me osuđivali tapšu me po ramenu. To smo mi, takav je naš narod. Zato ja nikada nikog ne osuđujem jer znam šta sve meni u životu može da se desi.

Da li se sada plašiš veza ili emotivnih zbližavanja?

– Da, plašim se. Iskreno, istraumiran sam od veza i zato soliram i ne želim da ulazim ni u kakve veze, čak ni u kombinacije. Sa ženama se samo družim.

Da li pratiš sadašnja dešavanja u „Zadruzi”?

– Hteo – ne hteo, moram. Tu i tamo propratim, ali mi uglavnom šalju klipove.

Kako ti se čini Dalila?

– Dalila mi je očajna. Ne bih je ni komentarisao, nekako mi je kilava.

Kako komentarišeš ulazak Maje Marinković?

– Majče mi je super! Jedva sam čekao da uđe jer znam da će ona svašta da napravi, a već je krenula punom parom. Maju mnogo gotivim i ona je jedan veliki car.

Često se spominje tvoje ime u ovoj sezoni „Zadruge”…

– Da, video sam. Prekucao tu igricu za narednih pet sezona rijalitija. Vidim da im falim, ali sebe ne vidim tamo.

Da li si dobio ponudu i poziv za učestvovanje u ovoj sezoni?

– Ne, nisu me zvali. A ako bi me zvali, ne znam da li bih ušao. Sve zavisi od dogovora. Nije tu u pitanju samo honorar, već ceo dogovor sa njima. Mislim da sam sada mnogo spremniji nego što sam bio prošlog puta, tako da smatram da bih se mnogo bolje i pokazao. Ukoliko uđem, to bi bio neki drugi Ša.

Ukoliko uđeš, kako ćeš se postaviti prema Tari?

– Ne mogu ništa iz ove perspektive da kažem. Sada kada bih rekao da joj ne bih prišao, lagao bih. Voleo bih da imamo korektan odnos, ali šta bi se desilo, zaista ne znam.

Kako stojiš sa finansijama?

– Dobar sam i dalje. Doduše, lakši sam za mnogo hiljada evra, ali i dalje imam novca, tako da ne brinem. Sad su počeli da mi otkazuju nastupe u inostranstvu zbog korone. Ne samo meni, već svima. Austrija je zatvorena, kao i još mnogi gradovi u inostranstvu, tako da videćemo kako će to sve na kraju da ispadne. Dok nisam ušao u „Zadrugu“, imao sam dosta toga. Ulagao sam novac na sve strane, ali druga strana je uzela nekretninu, treća auto i tako redom (smeh).

Imaš novu boju kose. Da li to znači da si okrenuo novi list u životu?

– Da, da, kao žene (smeh). Često menjam boju kose, ne zato što menjam život nego dosadim sebi i onda odjednom odlučim nešto da promenim.

Ti si kao Džastin Biber, večiti dečak?

– Da, ja sam srpski Džastin Biber (smeh). Ne, bez šale, bez obzira na godine, ja sam mlad u duši, ne osećam se kao neko ko ima 41 godinu i ostaću to dok sam živ.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

OVAJ I DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE PROČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU DNEVNOG LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar