Počinje SUĐENJE nadrilekaru Savi Kneževiću: Pojavio se NASMEJAN pred sudom (VIDEO)

On i majka se brane sa slobode i prvi put bi javno u sudnici trebalo da se izjasne o krivici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Početak suđenja maseru Savi Kneževiću zakazan je za danas pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

Njega tužilaštvo tereti za neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, teško delo protiv zdravlja ljudi zbog nadrilekarstva i nadriapotekarstvo, kao i falsifikovanje isprava, a kako saznaje Objektiv, Sava se danas pojavio pred sudom nasmejan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegova majka Danijela, koja se sumnjiči za pomaganje  trebalo bi takođe da sedne na optuženičku klupu, a kako se saznaje, njih dvoje se brane sa slobode i prvi put bi javno u sudnici trebalo da se izjasne o krivici.

Podsetimo, Knežević je, kako se sumnja, pružao medicinske usluge bez odgovarajuće stručne spreme i licence za rad za novčanu naknadu u neregistrovanoj ordinaciji “Dr Sauvage” na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine.

Zahvati za koje se sumnja da je izvodio su liposukcija, transferi masti, korekcije usana, a sve to prikrivajući od pacijenata činjenicu da nije stručno osposobljen za pružanje ovih medicinskih usluga i izvođenje medicinskih zahvata.

Kako se dalje navodi u optužnici, nakon tih zahvata pacijentima je izdavao medicinske izveštaje sa propisanom terapijom, odnosno preporukom koje lekove da uzimaju, a u svemu tome je, kako se sumnja, imao pomoć majke, koja je uzimala novčanu nadoknadu i pored toga što je znala da njen sin nema licencu za rad.

Tužilaštvo je za Kneževića predložilo kaznu od osam i po godina zatvora i novčanu kaznu od 800.000 dinara, dok je za majku tražilo godinu dana kućnog zatvora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar