Idealni rezultati u Ligi šampiona za Zvezdu i Partizan: Srbija večeras navija za Romu i Dinamo!

Crno-beli su već viđeni u 1/16 finala Lige konferencija, dok se Stankovićevi momci bore za prvo mesto i plasman u osminu finala Lige Evrope. Četa s Marakane nalazi se na drugom mestu pred utakmicu s Ludogorecom, što donosi 1/16 finala Lige Evrope

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport / Ilustracija

Vreme je za kalkulisanje vezano za UEFA klupski koeficijent.

Srbija se trenutno bori za 11. poziciju sa Ukrajinom, koja će prvi put od sezone 2007/08 ostati bez predstavnika u Ligi Evrope na proleće, s obzirom na to da su Dinamo Kijev i Šahtjor poslednji u svojim grupama u Ligi šampiona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tu je još samo Zorja koja večeras u Ligi konferencija igra protiov Rome u Rimu, a ukoliko izabranici Žozea Murionja savladaju ukrajinski tim, a lider grube Bodo Glimt ostvari povoljan rezultat protiv CSKA iz Sofije, Ukrajinci na proleće i definitivno neće imati nijedan tim u Evropi.

Srbija je veoma blizu toga da i Crvena zvezda i Partizan na proleće igraju svoje evropske mečeve. Crno-beli su već viđeni u 1/16 finala Lige konferencija, dok se Stankovićevi momci bore za prvo mesto i plasman u osminu finala Lige Evrope.

Četa s Marakane nalazi se na drugom mestu pred utakmicu s Ludogorecom, što donosi 1/16 finala Lige Evrope, dok bi eventualno treće mesto odvelo srpskog šampiona u 1/16 finala Lige konferencija.

Ukrajina nam u ovom momentu beži za 2.025 bodova, ali “večiti” tek igraju svoje mečeve u četvrtak uveče, uz teško gostovanje koje čeka Zorju u Rimu.

Našem fudbalu prete i Belgijanci kojima bežimo za 0.375 bodova, s tim da je Klub Briž izgubio od Lajpciga i nalazi se na začelju grupe pred poslednje kolo Lige šampiona. Belgijanci u četvrtak imaju Genk koji gostuje Dinamu u Zagrebu i Gent koji gostuje Anortozisu.

U slučaju loših rezultata oba predstavnika Belgije, što je za Genk realno, ali za Gent baš i nije, Srbija bi pobedama svojih predstavnika mogla da se odmakne i pobegne Belgijancima.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar