Boško Obradović BRUTALNO o Đilasu i lažnim ekolozima: NEĆU da podržavam povratak bivše vlasti (VIDEO)

Ne može prozapadna opozicija da pobedi ovu vlast, istakao je Obradović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lider Dveri Boško Obradović gostovao je u jutarnjem programu na “Novoj” i tom prilikom oštro je osudio politiku koju sprovodi Dragan Đilas i lažni ekolozi.

– Kolona bivšeg režima se ljuti kad ih tako nazovem a oni to jesu, kao i zelene kad nazovem kolona zapadnih ambasada, a svaki dan imaju kontakt sa ambasadama i dovode strane političare u Srbiju da oni reše probleme Rio Tinta. Ja da podržavam dolazak bivšeg režima neću.  – istakao je Obradović i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada oni dovedu Violu fon Kramon da brani Srbiju od Rio Tita, oni neće da kažu da ista ta žena ne dozvoljava otvaranje takvog rudnika u Nemačkoj koja ima najveća nalazišta litijuma u Evropi i na kraju će biti za Rio Tinto ako se ispune ekološki standardi, to je prevara. Ja da podržavam povratak bivše vlati neću! Nemaju oni dovoljno glasova da pobede Vučića. Ne može prozapadna opozicija da pobedi ovu vlast.

Podsetimo, Boško Obradović izjavio je da nije zainteresovan za vraćanje bivšeg režima na vlast i da je veći broj građana koji ne podržavaju povratak na staro, nego onih koji su za bivšu vlast.

– Ako jedna kolona opozicije znači obnovu bivšeg režima – nismo zainteresovani. Onda mi je mnogo jasnije zašto je morao biti ugašen Savez za Srbiju u kome to nije moglo da se desi. Ma koliko ima ljudi koji podržavaju bivšu vlast, još više je onih koji nisu za povratak na staro – napisao je Obradović na Tviteru.

Jasno je da lider Dveri pod ovim podrazumeva i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, budući da je bio deo bivšeg režima.

Obradović je ovom izjavom praktično poručio da ne želi da učestvuje u vraćanju Dragana Đilasa i njegovog režima na vlast, a očigledno je da smatra da su oni bili najgori za Srbiju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar