Ona je ĆERKA Radeta Šerbedžije: Prošla pakao još kao beba, a nedavno je zapala i u DEPRESIJU (FOTO)

Život ovu glumicu nije mazio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Rade Šerbedžija

Glumac Rade Šerbedžija ostvario je mnogo zapaženih uloga, kako kod nas, tako i u inostranstvu.

U javnosti ne voli mnogo da govori o privatnom životu, te mnogi možda i ne znaju da je i njegova ćerka Lucija glumica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored glume, ona se bavi i muzikom i uskoro bi trebalo da objavi album sa 10 pesama, a bila je u braku sa rediteljem Filipom Gajićem.

– Nije bilo lako da počnem da pišem. Ipak, rekla sam sama sebi: “Lucija, moraš krenuti. Zamisli najlepšu ljubavnu pesmu na papiru koju si ikada pročitala i kreni”. I tada sam shvatila da je poenta u jednostavnosti i igri rečima – ispričala je glumica za Jutarnji list.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija)

– Volim da pevam, oduvek. Ima u tome nešto zanimljivo, pevači uvek vole da glume, a glumci da pevaju. Muzika mi je izuzetno važna u životu, pevanje mi je neizmerna radost, no još nikad nisam napravila ovako značajan korak, tako da se radujem – dodala je Lucija.

U proteklih pet godina slomila je oba kuka, prvo jedan, pa drugi. Osim toga, početkom pandemije koronavirusa zapala je u depresiju, kao i mnogi drugi ljudi.

– Protekli meseci su bili teški, ali život me je naučio da se uvek trudim da budem pozitivna i da vidim svetlo. Ako pada kiša, kažem: “Super, automobil mi se pere”. Bila sam nedonošče, prerano sam se rodila i jedva preživela, navikla sam se na borbu. Zato i sada mnogo radim na sebi – rekla je glumica za pomenuti medij i dodala da se bavi planinarenjem i meditacijom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji list

Komentari (1)

Ostavite komentar