Kija Kockar podnela KRIVIČNU prijavu protiv maloletnika: “Jadan, više nikad neće imati PRAVO na vizu”

Kija Kockar burno odragovala kada je saznala za namere sedamnaestogodišnjaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Na Fejsbuku se pojavila objava u kojoj piše kako je Kristina Kija Kockar novac koji je imala potrošila na nekretninu u Turskoj, te da zbog toga administrator tog profila skuplja novac za njen novi album.

– Narode, skupljam Kiji Kockar pare za album, ostala je bez para jer je sve dala za nekretninu u Turskoj. Ko koliko može. Ona nema nastupe – pisalo je u objavi na profilu pod imenom “Kijaa Kockarr”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, reč je o prevari, zbog koje je Kristina javno reagovala, čim je za nju saznala.

– Viđaju me u VTK i policiji. Nego, A.H. (17), koji živi u Novom Sadu, prijavljen je za iznudu novca u tuđe ime. Ide krivična. Jadan, da sa 17 godina više nikad nema pravo na vizu – napisala je Kija na svom Instagram profilu.

foto:E-stock/C.Vukojicic

Podsetimo, Kija je nedavno pazarila nekretiniku u Turskoj. Reč je o stanu koji se nalazi u Alanji, a koji je kupila od čoveka kog poznaje.

– Da, kupila sam i išla sam sad samo zbog toga do Turske na dva dana, odmah posle Amerike i premorena sam. Tamo je prelepo, već sam i letovala tamo u istom tom mestu i imam samo lepa sećanja. To je prelep primorski grad koji poseduje sve. Jako sam srećna jer nisam ni sanjala da ću nekad biti u takvoj mogućnosti – rekla nam je Kija tim povodom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar