Srednjoškolka NAMAMLJENA u veliki grad, a onda je NESTALA bez traga: Njenu majku zapanjila je ova vest

Porodica proživljava agoniju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/corinnaslusser

Kada joj je stariji nepoznati muškarac putem društvenih mreža obećao uspeh i bolji život u velikom gradu kakav je Njujork, srednjoškolka i najpopularnija čirlidersica iz Suskejana Rivera Korina Slaser (18) nije se mnogo dvoumila.

Željna bega iz provincije i vere u to da će u Njujorku poput mnogih poznatih ličnosti uspeti i ona, 2017. godine uzela je svoje stvari i otišla je u milionski grad.

To se ispostavilo kao fatalna greška, pošto je Korina nestala bez traga. Prema informacijama koje je tada njena majka Sabina dobila, najverovatnije je Korina namamljena u Njujork kako bi bila deo mreže crnog tržišta i prostitucije.

Veoma realna informacija, dotukla je Sabinu Turto koja je policajcima po dolasku u Njujork rekla da joj je ćerka oduvek maštala o životu u Njujorku, te da su joj se mnogi stariji muškarci udvarali na Instagramu, što joj je imponovalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corinna Slusser (@corinnaslusser)

Policajcima je rekla da je Korina bila najlepša u svojoj generaciji u školi, te da je na Instagramu svesno privlačila pažnju seksi slikama, upravo kako bi se probila negde van Saskejana Rivera.

– Primećena je slika dotične devojke na delu dark veba koji se odnosi na prostituciju u Njujorku. Nismo optimisti. Postoji razgranata mreža na crnom tržištu kada su ovakve devojke u pitanju. Naročito oko Bronksa. Uhapšen je jedan od makroa iz okoline Bronksa za koga verujemo da ima veze i sa Korininim nestankom – rečeno je nedavno iz policije Njujorka.

Dakle, četiri godine posle njenog nestanka postoje šanse da Korina bude pronađena. Ono što njenu porodicu najviše brine je što je oduvek bila pažljiva ćerka, odnosno gde god da se nalazi, javljala bi se njima. Ovog puta to nije slučaj. Četiri godine traje njihova agonija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corinna Slusser (@corinnaslusser)

– Ne predajemo se, to nikada nećemo učiniti. Postoji šansa da je tu negde u leglu prostitucije i da će biti pronađena. Pre nestanka počela je da pije i da prečesto izlazi. Znala sam da će napraviti neku grešku, ali ne i da će ovako naivno otići iz kuće ka Njujorku – kaže Sabina Turto.



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar