TRAGEDIJA poznate glumice: Saznala da joj je muž umro u ČETVRTOM mesecu trudnoće, od tada mu piše pisma

Tužna životna priča zvezde "Kalifornikacije"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nataša Makelhon(51) snimala je u Los Anđelesu popularnu seriju “Kalifornikacija” kada je 2008. godine primila poziv koji ju je slomio i promenio joj život.

Glumica je tada bila četiri meseca trudna i očekivala trećeg sina s plastičnim hirurgom Martinom Kelijem. Prijatelj joj je preko telefona javio da je njen 41-godišnji suprug iznenada preminuo zbog problema sa srcem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nataša je bila sama u tom trenutku i rečeno joj je da su doktori učinili što su mogli kada se Martin srušio zbog nedijagnostikovane kardiomiopatije, odnosno bolesti srčanog mišića.

-Dogodila mi se ona stvar koja se događa ljudima na filmovima. Ispustila sam telefon i pala sam na kolena – ispričala je glumica svojevremeno.

Natašinog supruga je onesveštenog pred vratima njihovog doma u Londonu pronašao prijatelj doktor i brzo ga odveo u bolnicu u kojoj su zajedno radili. No nažalost nije mu bilo spasa i preminuo je dve nedelje nakon svog 41. rođendana.

Godinu dana nakon njegove smrti Nataša je rekla da je na neki način ova tragedija bila blagoslov za Martina. Naime, objasnila je da je vodio aktivan život, igrao tenis i ne bi dopustio da mu zdravstveni problem poput ovog ograniči njegovo kretanje. Bio je specijalista za kraniofacijalnu hirurgiju koja se bavi urođenim deformacijama lica i vrata te je radio za humanitarnu organizaciju “Doktori bez granica.”

Operisao je decu u Avganistanu koja su unakažena u ratu i s prijateljem hirurgom je osnovao organizaciju “Facing the World” kojoj je cilj da zahvatima pomognu deci s deformitetima na licu.

Glumica je upoznala svog supruga kada je imala 16 godina i otada je bila jako zaljubljena u njega, a venčali su se 1998. Iako joj se srušio svet, kada je ostala bez njega, istakla je da odustajanje nije bilo opcija.

Nataša je našla utehu u deci, ali i pismima koje pisala pokojnom suprugu pritom se ponašajući kao da imaju vezu na daljinu. Kasnije je od toga nastala njena knjiga “After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father” (Posle tebe: Pisma o ljubavi i gubitku za muža i oca) i glumica je objasnila da je to bio njen način da Martina održi prisutnim u svom životu. Pisala mu je o sitnim detaljima svoje svakodnevnice, uspesima njihove dece i koliko joj nedostaje.

Inače, preko puta njene kuće u Londonu se nalazi groblje gde je njen suprug sahranjen. Kroz prozor može videti njegov grob i to je prizor koji je teši i smiruje.

Nataša se od muževe smrti još ni jednom nije dovodila u vezu sa nekim drugim muškarcem. Povučeno živi sa svoja tri sina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Stil

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar