Dragan Đilas: Srbi su počinili genocid i mora se skloniti Vučić da Srbi ne bi slavili zločince! (VIDEO)

Đilas je izneo šokantne tvrdnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ne može da se pomiri sa tim da su građani prozreli njegove namere da se po svaku cenu dočepa vlasti, pa je sad, u svom maniru, nastavio da napada i vređa sopstveni narod.

Naime, gostujući na svojoj televiziji, Đilas je izneo šokantne tvrdnje da su Srbi počinili genocid i da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora skloniti.

– Mi moramo da napravimo atmosferu u društvu takvu da oni mogu da sagledaju šta se sve desilo, šta je sve rat doneo, kolike zločine na svim stranama, koliko izgubljenih glava i da ne treba veličati nikoga ko je na na taj način u te stvari bio umešan. Ali, dok ne promenimo vlast, mi ćemo imati murale i grafite o Srebrenici, i neke strašne stvari koje ne treba da se dešavaju – poručio je Đilas na svojoj televiziji.

Podsećamo, nezavisna komisija, predvođena Gideonom Grajfom, utvrdila je da u Srebrenici nije počinjen genocid.

Autošovinisti na čelu sa Đilasom i ostalim srbomrscima nikako ne mogu da se pomire sa tom činjenicom, pa nastavljaju da pljuju i napadaju sve što je srpsko. Uz to ne prestaju sa pozivanjem na rušenje Vučića ne bi li tako ponovo zajahali fotelje, ali narod ipak sve pamti i tu je da da konačni sud.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (19)

  1. odavno je zuta stranka pukla od patoloske borbe za vlast (uz pljackanje koliko se moglo)

    Odgovori

Ostavite komentar