Dijana Hrkalović potpuno PUKLA: Imala je strašan izliv BESA – evo šta je sve radila u ćeliji

"Svesna je ona šta je radila sa Elezom u Srbiji"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Shutterstock/Ilustracija

Dijana Hrkalović je potpuno pukla. Posle saznanja da je njen bliski saradnik, poznati kriminalac iz BiH Darko Elez, odlučio da koliko-toliko okaje grehe i prihvatio da sarađuje sa istražnim organima Srbije, bivša državna sekretarka MUP potpuno je izgubila sve kočnice i pokazala svoje pravo lice.

Kako Objektiv saznaje od naših izvora iz zatvora u kome se Hrkalovićeva nalazi zbog sumnje za trgovinu uticajem, ova mafijaška kraljica konačno je shvatila da su joj nema spasa i da će sva njena zlodela isplivati na površinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imala je strašan izliv besa. Vrištala je, vređala koga je stigla, divljala u ćeliji. Čim je čula da je Elez sklopio dogovor, skočila je kao da ju je neko opario. Drugačije ne može. Svesna je ona šta je radila sa Elezom u Srbiji – otkriva naš izvor.

PREDLOŽENI NOVI SVEDOCI

Advokat Nenad Tasić, jedan od branilaca Dijane Hrkalović, izjavio je u petak za Objektiv da će uložiti žalbu na odluku kojom je bivšoj državnoj sekretarki MUP produžen pritvor za još 30 dana.

– Razlog produženja pritvora je to što je tužilac predložio neke nove svedoke. Tužilac je pre mesec dana predložio saslušanje osam svedoka. Svi su saslušani, a sad je predložio neke nove, ali ne znamo ko je u pitanju. Našoj branjenici je produžen pritvor kako ne bi uticala na nove svedoke, a mi ćemo uložiti žalbu na to rešenje – rekao je advokat Tasić.

Elez sedam dana PRATIO Mišu Ognjanovića: Konačno padaju maske, IZDAĆE Dijanu i priznati sve

On je dodao da se njegova klijentkinja nalazi u ženskom delu zatvora, kao i da ćeliju deli sa cimerkom.

– Ima pravo na posete roditelja, sestre i brata – kazao je on.

DOBRIČANINOVA: SAMO DA SE REŠI

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović kaže za Objektiv da je za ubistvo njenog kolege i prijatelja Dragoslava Miše Ognjanovića (57) neophodan svedok-saradnik.

Steže se obruč, Dijana u OGROMNOJ panici: Bivši saradnik priznao krivicu i odlučio da PROPEVA

– Bilo bi mi drago da se Mišino ubistvo posle tri godine napokon rasvetli i da postoji svedok-saradnik, čak i ako je to Darko Elez, ali bojim se da su okasnili s tim. Propustili su trenutak dok je bio u Srbiji – poručila je Dobričanin Nikodinović.

BONUS VIDEO: 

NASTAVAK OVE I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 13. I 14. NOVEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

Ostavite komentar