“Želeo sam sloj SMRADA na sebi”: Glumac otkrio BIZARNE detalje, pa priznao da je pretrpeo brutalne UVREDE

Britanski glumac Benedikt Kamberbač izneo je bizarne detalje o svojoj pripremi za ulogu u fimu "The Power of the Dog" ("Moć psa")

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Netflix

Britanski glumac Benedikt Kamberbač je u jednom intervjuu govorio o tome kako se pripremao za ulogu u predstojećem fimu “The Power of the Dog” (“Moć psa”). Morao je da nauči dosta toga s obzirom na to da je u filmu glumio vlasnika ranča iz 1920. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/Netflix

Uloga Fila Burbenka je zahtevala da dnevno konzumira ogroman broj motanih cigareta, jer su režiseri hteli da ostanu što dosledniji spisima autora, Tomasa Sevidža.

-Motane cigare, bez filtera, pokušaj za pokušajem, jedna za drugom. Kada morate toliko da pušite, stvarno je odvratno – rekao je Kamberbač za Eskvajer magazin.

Takođe je naveo kako je morao da nauči da ih mota sa jednom rukom, kako je napisano i u romanu.

Govorio je i o tome kako je zbog uloge radio stvari koje mu inače ne bi pale na pamet. Kako bi što uverljivije prikazao rančera iz Montane, on je morao da kuje, pravio je potkovicu kao poklon režiserki Džejn Čempion, a pravio je i minijaturni nameštaj od drveta. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju kao jedna od stvari koju je glumac radio dok se pripremao za ulogu jeste ta da se nije kupao, baš kao ni lik kog tumači u filmu.

-Želeo sam sloj smrada na sebi. Želeo sam da dam do znanja ljudima da smrdim. Želeo sam da to svi osete. Doduše, bilo je to poprilično teško, nisam bio takav samo tokom probi. Izlazio sam takav napolje i družio sam se sa Džejninim prijateljima. Takođe me je čistačica u zgradi kojoj živim poprilično izvređala – izjavio je glumac, a uz to je dodao i da se nije odazivao ukoliko bi ga neko nazvao pravim imenom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar