Marinko je bio u SUKOBU sa dve pevačice: Sa jednom nije govorio 10 godina, sa drugom imao JAVNU raspravu

Sa jednom je uspeo da se pomiri, ali sa drugom nije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foot:printscreen

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u 68. godini života, a ta vest šokirala je sve njegove obožavaoce i prijatelje.

Mnoge kolege neutešne su nakon njegove smrti, a poznato je da sa dve koleginice nije bio u dobrim odnosima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna od njih je Neda Ukraden koja je o sukobu sa njim otvoreno govorila, a nisu pričali punih 10 godina.

Foto: Printscreen/RTV Pink

– Desio se jedan incident između mene i Marinka koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, 10 godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom – ispričala je ona u jednoj emisiji.

– Marinko zna koliko ja njega volim i koliko on mene voli i poštuje, i svakome dođe žuta minuta nekad, sve se to zaboravi – dodala je Neda.

Sukob sa Nadom Topčagić odigrao se nedavno u jednoj emisiji, i to zbog novca, a strasti je morao da smiruje Saša Popović.

foto:E-stock/I.Dobricic

– Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio unuk. Ti si rekla: “Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari”. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 evra, pa se pojavila kod nas. Ljudi, verovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče – rekao je tada Marinko Rokvić, dok je Nada Topčagić bila u šoku.

– Hvala ti za onih 40 godina što smo proveli zajedno, putovali zajedno svuda… –  dodao je on, a ona je ostala u šoku.

– Jesam ja uzela 500 evra? Molim vas, nisam uzela pare, ljudi – vikala je Nada, pa iznela svoju verziju priče.

– Takve stvari, kao što je on rekao, da sam uzela 500 evra za jednu pesmu, može samo maloumnik da izjavi. Ja sam kolegama pevala uvek, nikad ni dinar nisam uzela, pitajte sve. Mi smo radili zajedno 30 godina, uvek sam bila glavna u ekipi za rad, neće umreti dok mu ja oproštaj ne dam, a neću mu ga dati. To je drama bila, savijala sam se, kukala i klela, i ja njega i on mene. On je nakon toga pobegao u mrak – rekla je Nada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar