Sve Marinikine LAŽI: Od “drogiranih kokošaka”, preko bebe oslobodioca, do atentata PRAĆKOM!

Tepićeva se služi najsramnijim lažima kako bi prikupila političke poene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, po svaku cenu pokušava da prikupi političke poene, a u putu do svog cilja se ne libi da koristi najbrutalnije laži.

Poslednja u nizu odjeknula je juče, kada je Marinika izmislila da je neko pucao na bivšeg predsednika sindikata EPS-a, Milana Đorđevića Đokina, tvrdivši da su ga napali uoči protesta u Aranđelovcu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je uhvaćena u laži, oglasio se i sam Milan Đorđević Đokin koji je rekao da su prema nezvaničnim saznanjima deca pucala iz “profesionalne praćke” i praktično priznao da nema nikakve dokaze da je na njega pucano iz vatrenog oružja. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

Podsetimo, ovo je samo jedna od laži Marinike Tepić. Đilasova funkcionerka se “proslavila” sumanutom izmišljotinom da se na farmi Vojne ustanove Morović nadomak Šida nalazi najveća državna plantaža narkotika.

Ipak, istina je da tamo nema ni traga od zasada droge, već da se u Moroviću nalazi farma koka nosilja, pilića i jaja. Od posla na ovom imanju izdržava se čak 30 porodica, ali to Mariniku nije sprečilo da joj se priviđaju “drogirane kokoške”.

Još jedna u nizu laži Tepićeve je da je, verovali ili ne, beba oslobodila Kikindu! Naime, Marinika je prošlog meseca se na Tviteru objavila da je izvesni Mirko Ivetić sa kojim se slikala bio jedan od heroja oslobađanja Kikinde u Drugom svetskom ratu, iako je taj čovek 6. oktobra 1944. imao nepune dve godine. Detaljnije o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Foto: Twitter/Printscreen

Treba podsetiti i da je Marinika svojevremeno došla do izmišljene informacije da su tokom rata u Hrvatskoj srpske vlasti na teritoriji Srbije, tačnije u Vojvodini, držale koncentracione logore za mučenje hrvatskih zarobljenika.

Ovo njeno “otkriće” kao glavni, lažni dokaz za postojanje fantomskih logora u okolini Zrenjanina, u kojima su navodno zlostavljani Hrvati, poslužilo je Hrvatskom kulturnom veću (HKV) iz Zagreba da konstruiše bolesnu srbofobnu priču o iživljavanju Srba nad nedužnim stanovnicima lijepe njihove.

Naime, u tekstu iz oktobra 2009, objavljenom na sajtu HKV pod naslovom “Tko je ubijao Hrvate, a danas prešućuje”, stoji da je zvanični Beograd držao pripadnike hrvatske nacionalnosti zarobljene u koncentracionim logorima nedaleko od Zrenjanina, tačnije u naseljima Stajićevo i Begejci (današnji Torak).

Potpisnik ovog teksta poziva se na profesionalno iskustvo Marinike Tepić koja je, kako ističe, kao mlada novinarka slučajno došla do dokaza o postojanju dva mesta u kojima su tobože mučeni hrvatski zarobljenici. Opširnije o ovoj temi pročitajte OVDE.

Ovo su samo neki od dokaza da Marinika Tepić ne preza ni od čega, te da se služi najsramnijim lažima kako bi prikupila političke poene i pokušala da se domogne vlasti, budući da je i njoj i njenom gazdi Đilasu jasno da nemaju podršku naroda u Srbiji. Građani su odavno prozreli njihove laži i uvideli da sve što Đilas i Marinika rade, rade isključivo u svom, a nikada u interesu naroda.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Predlazem da se osnuje nagrada "Pinokio" i da Tepicka bude prva kojoj ce se uruciti nagrada "Naj-pinokio". Mogla bi da konkurise i za ulazak u Ginisovu knjigu rekorda zbog broja lazi koje je izrekla. Treba joj odati priznanje za sva "dostignuca" i oblasti.

    Odgovori
  2. Kokosko koliko si jaja snela, svom zutom pevcu, kada tako dobro kokodaces...?! ? ? ? ? ? ? ? Vas kada covek vidi samo da povraca. ???

    Odgovori

Ostavite komentar