Muškarac (42) prišao automobilu i ZAPREPASTIO se kada je video šta se dešava unutra: “Život mi se smučio”

Kako je ispričao, voleo bi da može da pređe preko ovakve izdaje, ali nije siguran kako to da učini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia / Shuterstock

Verovatno smo se svi tokom života uverili da se izreka, veoma česta u našem narodu, “U laži su kratke noge” neretko pokazala kao istinita.

To je na svojoj koži osetila i jedna žena koja je prevarila svog supruga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je, kako je opisao, razotkrio svoju ženu u laži, a o svemu je progovorio 2019. godine.

– Upravo sam saznao da moj najbolji prijatelj i ja “delimo” moju ženu. Život mi se smučio i ne znam čija izdaja je veća, njena ili njegova – počinje on svoju priču.

– Moja supruga ima 38, a ja 42 godine, kao i moj najbolji drug, koji je trenutno “solo”. Uvek nas je povezivalo mnogo stvari, od ljubavi prema biciklizmu do zajedničkih izlazaka. Saznao sam da njihova afera traje pune tri godine – navodi muškarac i nastavlja:

– Slučajno sam ih otkrio i da se to nije dogodilo, ko zna koliko bi se još oni viđali iza mojih leđa. Izašao sam u šetnju i primetio automobil mog prijatelja. Prišao sam i zaustio da mu se javim, a ono što sam video me je upropastilo!

– Moja supruga i on su bili usred žestoke akcije i ja nisam mogao da verujem svojim očima. Uveče sam sačekao da deca odu na spavanje i suočio sam se sa njom. Umesto da se kaje, ona mi je hladno odgovorila: Šta, zar si zaista mislio da ti jedini u ovoj kući smeš da “švrljaš”? – objašnjava Englez.

– Navodno, moj prijatelj joj je ispričao da sam je ja prevario na jednoj momačkoj večeri i ona tvrdi da je iz osvete otpočela aferu s mojim drugom. Kaže da se ubrzo pokajala i želela je to da prekine ali on joj je zapretio da će sve meni ispričati, pa se afera nastavila – navodi on.

– Na žalost, tačno je da sam joj bio neveran. Na jednoj momačkoj zabavi u Berlinu, mnogo sam popio i završio sam u sobi sa nepoznatom privlačnom ženom. Narednog jutra, kada sam je jedva dovukao do hotela, bilo je očigledno šta sam uradio. Međutim, nikada nisam ni pomislio da će moj najbolji prijatelj to iskoristiti da otpočne aferu s mojom suprugom – iskren je muškarac.

– To se dogodilo samo jednom, i nimalo ne liči na mene. Želim da im oprostim oboma, ali ne znam kako da to uradim – zaključio je Britanac.

A šta biste vi uradili da ste se našli u njegovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO

Izvor: Republika

Komentari (18)

  1. neznam kako bih mogao da nastavim zivot sa takvom zenom,ti si to uradio na momackoj veceri i to pijan,a on te ocinkario zeni da bi je dobio.e taj njen gest neopravdavam nikako,da se u nekoga zaljubila u redu ali ovako na kvarno.tog ,,prijatelja,,odjebi za veke vekova a zenu ostavi da potrazi srecu sa drugim.nace se i za tebe nesto.

    Odgovori
  2. Nikada nemojte da pravite ako pravite greske i gluposti da to radite pred "prijateljima". Zato sto ce kad tad to da iskoriste protiv vas ili da vas ucene ili da vam kao ovaj preotmu partnera. I na kraju krajeva ocinkace vas namerno ili slucajno, reci ce negde samo da bi kazali pa ce to da vam unisti vezu ili nedaj boze brak. Ili nedaj boze ako se posvadjate mogu toda koriste protiv vas. Nema u zivotu toliko iskrenih prijatelja i dobrih ljudi. To su bajke i mitovi, prosto je tako . Ljudi su ljudi. Bilo je tako i ostace.

    Odgovori

Ostavite komentar