REČ ASTROLOGA

Mesečni horoskop za novembar: Mars iz Škorpije opominje da je vreme odmora i neaktivnosti PROŠLO

Blizanci su se kreativno uspavali, Vaga neće biti raspoložena za ulazak u emotivnu vezu, Bik nema veće tegobe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Ovo je mesec u kome su glavni znaci Škorpija i Strelac i shodno tome mars i Jupiter imaju glavnu reč. Tako je i ovo mesec u kome ćete se i dalje baviti finasijama, ali i posebnom poslovnom akcijom. I do sada ste bili aktivni, ali će vaš vladar Mars tokom ovog perioda naglasiti ulaganje novca kao dodatni način zarade. Odluke će biti mnogo lakše, pa ćete tako poslovni pravac održati na sasvim solidnom nivou. Snažne finasije vam dodaju osećaj boljeg samopuzdanja koje vas vodi napred. Krajem septembra i dalje imate dobre prihode.
Ljubav
Mars koji boravi u vašem priorodnom osmom polju naglašava jake strasti i veoma dobre ljubavne situacije. Zato se tokom ovog perioda možete dovoljno osetiti magnetičnim i poželjnim za suprotni pol. Ovo su zvezdane prašine koje vas posipaju neverovatno privlačnom osobom. Zato ništa neće zavisiti od vas i vaše aktivnosti, već je dovoljno da se pojavite i stvar je rešena. Odličan mesec za pojačane strasti, malo ljubomore, ali jake ukuse ljubavi.
Zdravlje
Osećate se dobro ukoliko vodite računa o ishrani.

BIK

Posao
Sjajne prilike tokom novembra čine vaše dane veoma zanimljivim. Zato će ovog meseca vaša karijera, ili javni posao, biti fokus karijere. Nije nemoguće da dobijete želju da se nadogradite kroz dodatno učenje, ili poneki kratak kurs. Sve to u svrhu poboljšanja posla. Mnogi Bikovi koji nisu zaposleni, tokom ovom perioda, mogu obezbediti posao. Dok će oni koji su zaposleni u nekom sektoru jačati svoje sposobnosti, ali i dopuniti samopouzdanje.
Ljubav
Neke lekcije ste odavno naučili. Zato se tokom novembra nećete uznemiriti ako upadnete u rasprave sa emotivnim partnerom. Imate neki osećaj sigurnosti koji vas puni većim samopuzdanjem. Ne shvatate sve previše ozbiljno, pa tako stečeno poverenje u partnera nećete lako poljuljati.
Zdravlje
Nemate veće tegobe.

BLIZANCI

Posao
Vaši kreativni procesi su se potpuno uspavali. Zato bi novembar mogao biti nepovoljan u bilo kom poslovnom segmentu. Nije da ste lenji, nego je motivacija potpuno nestala i vi ste sami sebe zbunili svojim ponašanjem u odnosu prema karijeri ili poslu. Finasije su iste kao i ranije, a poboljšanje koje očekujete neće doći tokom novembra. Period ispred vas je označen povremenim haotičnim ponašanjem i još gorim odlukama. Zato je potrebno da postavite jasnije ciljeve bez mnogo upliva tuđeg mišljenja.
Ljubav
Ovo je period ponavljanja grešaka, jer ste brzopleti, i mislite samo na sebe, iako ste u dugoj vezi. Činjenica je da nemate dovoljno osećaja za zajednicu i tako stvarate probleme u emotivnom odnosu. Pokušajte da se postavite na mesto emotivnog partnera i stvari će vam odmah biti mnogo jasnije. Razmislite o onome što govorite i radite, jer nije potrebno da se poonašate stihijski i neodgovorno.
Zdravlje
Manji problemi sa kostima i zubima.

RAK

Posao
Manji, ali ipak poseban nalet energije, osetiće većina osoba rođena u znaku i podznaku Raka. To vas Mars iz Škorpije opominje da je vreme odmora i neaktivnosti prošlo. Zato ćete se i se potruditi na poslovnom planu, iako će neke očekivane novčane nagrade izostati. Vaša bolja organizacija i planiranje dolaze do punog izražaja tokom ovog perioda. Zato horoskop za novembar čini vašu poslovnu poziciju dosta sigurnijom, a i potpuno izvesnom. Tako da mnogi pripadnici znaka i podznaka Rak mogu očekivati zaposlenje.
Ljubav
Porodični i emotivni život, sa veoma malo neudobnih situacija, čine se sjajnim tokom novembra. Mnogi se mogu baviti preseljenjem ili preuređenjem doma. Tako da će i mala promena učiniti veliko zadovoljstvo, ne samo vama, već i vašoj bližoj okolini. Slobodni Rakovi imaju veliku šansu da ulete u kratku ljubavnu aferu koja će biti slatka, ali veoma kratka.
Zdravlje
Manji problemi sa probavnim organima.

LAV

Posao
Novembar mesec je pun velikih potencijala kada je u pitanju vaša karijera i posao. Imate priliku da uradite sve što želite ako ne budete vodili računa o teretu koji ćete potpuno sami podneti. Potencijali koje možete dobro finasijski iskoristiti su deo dobre budućnosti. Neke poslovne prijatelje ćete udaljiti od vaših poslovnih aktivnosti. Ipak, zapamtite da vaš lični rast u karijeri zavisi samo od vas.
Ljubav
U prvom delu meseca novembra računajte na povećan porodični stres. Sa druge strane, podrška koja će vam biti potrebna, nalazi se u partnerskom odnosu koji imate. Zato će partner učiniti sve da vam pomogne da bi ste lakše prošli kroz porodičnu krizu. Mnoge porodične i emotivne teme su na vašim leđima, pa zato obratite pažnju na svoju energiju da je ne biste rasipali uludo.
Zdravlje
Pojačana nervoza i stres.

DEVICA

Posao
Horoskop za novembar ne izgleda obećavajuće. Upravo zato što je potrebno da se malo povučete iz dnevnog i poslovnog stresa. Iako to ne želite, vaš poslovni položaj je zreo za manju pauzu. Pokušajte da ne ugrožavate svoju karijeru besmislenim potezima koji štete finasijama. Balans na poslu i u radu je bitna stvar koju treba da primenite tokom ovog perioda.
Ljubav
Idealan period da radite na bliskosti u vašem ljubavnom odnosu. Većim uključenjem partnera u vaše dnevne aktivnosti obnavljate potrebnu bliskost. Pronašli ste zajedničke interese i to je ono što vaš emotivni odnos čini protočnim. Svakako je novembar period koji može biti veoma lekovit za vaš emotivni život.
Zdravlje
Povedite računa o zdravlju i češćem odmoru.

VAGA

Posao
Početak meseca nije ohrabrujući za vaš poslovni ambijent. Čak će biti momenata kada ste potpuno zakočeni u mnogim poslovnim aktivnostima, iako imate veliku volju da ih sprovedete u delo. To ne znači da će se nešto promeniti, već nasuprot, da stojite u mestu i ne idete ni nazad, ni napred. Jednostavno se borite da ostanete u poslovnoj trci. Takvo stanje polako se menja krajem perioda kada se pokreće bolja poslovne situacije i prilike.
Ljubav
Bez sumnje da ćete i tokom ovog meseca sijati lepotom i određenom harizmom. Međutim, to je samo plod vašeg zdravog načina života, jer o zaljubljivanju nema tragova. Ipak, bez obzira na ličnu satisfakciju i zadovoljstvo, nećete biti raspoloženi za ulazak u emotivnu vezu tokom novembra. Pojedinih obožavatelja će svakako biti, jer niko ne može da odoli vašem negovanom izgledu, ali vi nećete biti zainteresovani. Ipak, za pojedine Vage koje budu imale sreću da upoznaju jednu Vodoliju važi pravilo nikad ne reci nikad. Vage koje su u dugoj vezi, ili braku, mogu se osloniti na sjajne momente podrške i romantičnosti.
Zdravlje
Manji problemi sa vratom i vratnim mišićima.

ŠKORPIJA

Posao
Nema sumnje da će vam se svideti gostovanje Marsa u vašem znaku. Osećate naboj energije i volju za napredkom, jer će i Sunce u Škorpiji osvetleti vaše poslovne puteve. Snaga volje i pojačane aktivnosti, koju vam Mars donosi, pametno ćete iskoristiti na poslovnom planu. Ostalo je samo da vodite računa da vas sopstvena ambicija ne uguši.
Ljubav
Pozitivan stav neće doneti poboljšanje u emotivnom odnosu, ali će vam dati priliku da budete zavodljivi harizmatični i nekako drugačiji. Ovog meseca ste jako zainteresovani da popravite rekonstruišete i poboljšate ljubavni i emotivni život. Zato dajete sve od sebe da stvari krenu u boljem smeru. Propustite poneku raspravu, ili ljubomornu dramu, jer ćete tako naći dugo očekivani mir u ljubavi.
Zdravlje
Nemate veće ni hronične tegobe.

Večiti dečaci i devojčice ili negativci u duši: U kakve babe i dede rastete, zavisi od ZNAKA ZODIJAKA

STRELAC

Posao
Horoskop za novembar mesec nije baš sjajan period za vašu karijeru. Finasije će biti u manjem padu, a vi nećete imati strpljenja da popravite trenutno stanje. Zato, početak meseca obećava ne male nesporazume sa poslovim saradnicima samo zbog finansijskih sredstava. Bez obzira na to što će se stanje na poslu poraviti krajem meseca, ovo nije dobar period za ulaganje u nekretnine, jer ih možete preplatiti. Nemojte se brinuti oko stabilnosti posla, jer će vaše poslovne veštine biti veoma tražene.
Ljubav
Ovo je mesec u kome igrate na kartu poverenja. Ulazak Sunca u vaš znak, krajem novembra, označava razumevanje i bolji odnos sa partnerom. Iako će to biti obostrani kompromis, bar ćete se složiti u mnogim ciljevima koji vam predstavljaju problem. Partnerska podrška neće izostati, ali samo ako budete umeli da komunicirate, bez volje za dominacijom ili kontrolom. Krajem meseca očekujte prijatne trenutke u emotivnoj i ljubavnoj vezi. Porodični odnosi će i dalje biti pod velikim stresom.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

JARAC

Posao
Početkom meseca novembra možete doneti previše pogrešnih odluka koje ćete imati priliku da ispravite krajem perioda. Upravo zbog tih odluka, prvi deo meseca može biti pod jakim uticajem stresa na poslovnom planu. Merkur u Škorpiji donosi vam nove poslovne projekte u kojima nalazite svoj deo profita. Zato ćete krajem novembra biti zadovoljniji karijerom i poslovnim aktivnostima. Ipak, na kraju svih problema, vaš smisao za dobru organizaciju čini pravu stvar u poslovnom razvoju.
Ljubav
Za slobodne Jarčeve, novembar je haotično neudoban ako želite da ostvarite bilo kakvu emotivnu vezu. Da biste se sakrili od razočarenja, posvetite se prijateljima i društvenim kontaktima. Oni Jarčevi koji su u dugoj vezi, ili braku, uživaju u stabilnoj emotivnoj vezi gde nema iskoka, jer ste se zajednički opredelili na ključne ciljeve.
Zdravlje
Vaš metabolizam vibrira.

VODOLIJA

Posao
Novembar je veoma plodonosan mesec kada su u pitanju posao i karijera. Energija Škorpije i Strelca gura vas u nove avanture. Ne samo da imate dovoljno otvorena vrata za putovanje već i veoma dobar period za spajanje poslovnog i korisnog. Finasije su sasvim solidne, jer će pratiti vaše pojačane potrebe potrošnje. Putovanja zbog posla će biti uobičajena stvar tokom novembra. U drugom delu meseca, poslovne promene, na kojima budete insistirali, mogu vas dovesti do nesporazuma sa nadeređenima. Nemojte biti neracionalni.
Ljubav
Iako ste izgubili interesovanje za osobu koja vas je donedavno privlačila, na pomolu je nova ljubav. Zato se slobodne Vodolije mogu nadati novim prijateljima i novim ljubavnim vezama. Za zauzete Vodolije, ovo je mesec prilagođavanja, jer emotivni partner zahteva male promene u ljubavnom i emotivnom životu. Čuvajte se intriga, jer blizak prijatelj nije potpuno iskren prema vama.
Zdravlje
Izbegavajte ugljene hidrate.

RIBE

Posao
Novembar počinje dobrim prihodima koje ste samo svojim zalaganjem pravedno zaslužili. Vi dobro znate da ne postoji besplatan ručak. Zato dajete sve od sebe kako bi se vaš trud na poslu dobro isplatio. Bolje finasije dižu vaše samopouzdanje i donose vam mnogo bolju prespektivu. Neke poslove ćete prekinuti da bi ustupili mesto novim i boljim. Zato su promene na poslu, tokom ovog meseca, jednostavno poslovno lekovite za vašu karijeru. Krajem meseca imate više odgovornosti, ali i povećanje nagrada.
Ljubav
Novembar može početi u strasnom zagrljajui otvorenim i transparentnim osećanjima. Ipak, u drugom delu meseca novembra, posle manjih i prolaznih prepirki, oslonićete se na stečeno poverenje kod partnera. Zato je drugi deo perioda bolji za emotivne i ljubavne odnose. Neće izostati lepi i romantični trenuci, začinjeni nežnošću koja vam stalno nedostaje.
Zdravlje
Povedite računa o imunitetu.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar