REČ ASTROLOGA

Večiti dečaci i devojčice ili negativci u duši: U kakve babe i dede rastete, zavisi od ZNAKA ZODIJAKA

Lav ima određenu ulogu mudraca, dok Ribe ne prihvataju starost i stalno glume mladost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Ono što nisu stigli u mladosti, primenjuju u starosti. Zato će mnogi Ovnovi kupiti oružje. Ne da bi ga koristili, već da bi brinuli o njemu. Samostrel su već okačili iznad ulaznih vrata, pazite da vam ne padne na glavu ako posećujte jednog matorog Ovna. Babe i dede u znaku Ovna mogu upisati ples jer su toliko tvrdoglavi da ne odustaju od rekreacije, iako su im kosti krte.

BIK

Posle toliko kulinarskih ukusa, Bikovi se opredeljuju da budu gladni. Gladuju pod stare dane, jer im je to ostalo kao jedina opcija. Ipak, to neće smetati vašoj babi Bikici da pravi raznorazne đakonije kako bi uživala gledajući dok vi jedete. Nažalost, glavna tema Bikova u poznim godinama jeste zdrava ishrana koja i ne vole baš naročito.

BLIZANCI

Večiti dečaci i devojčice nikada ne odustaju od deteta u sebi. Neobičan autfit i osunčano, da ne kažem, spaljeno telo njihovo je obeležje u starijem dobu. Jure razne eliksire za podmlađivanje. Zato, ako želite da se dodvorite babi i dedi koji su rođeni u zodijačkom znaku Blizanaca, donestie im na poklon bilo koji preparat za podmlađivanje.

RAK

Oni su najbolji u ulozi babe i dede. Kod njih sve može i čini vam se da nikada i nisu bili mladi. Prihvataju stoički svoje pozne godine i potpuno se ubace u ulogu bake i deke. Jedino su preosetljivi i morate da vodite računa da im ne govorite istinu zbog koje nikako neće moći da spavaju. Mnogo se nerviraju i podložni su dijabetisu, iako su u stanju da tajno pojedu kilogram grožđa.

LAV

Pun ponosa pod stare dane ima određenu ulogu mudraca. Lavovi i Lavice i dalje uživaju u svakom trenutku svog života, zato ako nisu išli u Grčku na letovanje, bar dva puta, leta kao da nije ni bilo. Međutim, ako vam treba neki savet, obavezno pitajte Lava koji nikada ne spava. Rado će vas posavetovati i sesti na avion kojim lete na svoju omiljenu destinaciju.

DEVICA

Čangrizavi starci ne odustaju od kritike svih i svakoga. Godine im dodaju patinu starih filmskih serija. Zato su često zakucani pored televizora. Iako vole da pametuju, sa njima nećete moći da ostvarite nijedan konstruktivan dogovor ako to nije po njihovom.

VAGA

Lepotica zodijaka, negovanog lica i tela, ne shvata da su došle zrele godine. Zato će često zalutati na neki party u mladalačkom fazonu. Iako će se dosađivati, neće otići sa tog događaja. Sledeći put opet je možete videti kako se ne uklapa ni u prostor, a ni u vreme u kojem živi. Bake i deke Vage odlične su da vam preslože, srede ormare i organizuju prostor u kome živite, iako posle toga ništa nećete naći tamo gde očekujete.

ŠKORPIJA

Ako i uspete da izvučete Škorpiju na svetlost dana, ili daleko bilo da je dovučete u neko veliko društvo, ništa nećete doprineti tom mračnom elementu. Negativci u duši plaše se smrti i samo čitaju zadnju stranu novina, jer prate ko je još preostao od njihove generacije. Vole daće i stalno su na nekoj od njih. Novine uklonite iz kuće ako želite da im popravite raspoloženje.

Nisu otvorene, već često skrivaju stvarne MISLI I OSEĆANJA: Pet tajni jedne VAGE

JARAC

Jarčevi nikada i nisu bili mladi. Oni su rođeni kao starci, tako da su u poznim godinama svoji na svome. Komunikacija je slaba, a tvrdoglavost se pojačava. Lepe i uredne dekice i bakice koje su svojeglave. Ništa ne možete učiniti ako odluče da nešto zaborave. Ne podsećate ih.

VODOLIJA

Realno, Vodolije nikada nisu ni pripadale svom vremenu i prostoru. To se nastavlja i u poznim godinama. Nemojte se začuditi ako obuče dokolenice i napravi kikice, iako ima 93. To je njihov karakter. Ponašaju se kao deca u pubertetu. Zato, ako imate zajednički život sa babom ili dedom rođenim u znaku Vodolije znajte da su to tinejdžeri, iako imaju 85. Nemojte zvati miliciju kada odvrnu muziku do daske, ne čuju dobro.

RIBE

Ne prihvataju starost i stalno glume mladost. Često lažu za godine i zato na kraju stvarno zaborave kada su rođeni. Sećaju se da je bilo lepo vreme i na kraju više niko ne zna koliko stvarno imaju godina, jer je to uvek otprilike. Međutim, često imaju sliku, ali nemaju ton jer samo posmatraju okolinu koja im se uopšte ne dopada. Njihovo vreme je bilo mnogo bolje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar