SNS proslavio stranačku slavu: Predsednik Vučić dočekan aplauzima, domaćin održao pobednički govor (FOTO)

Sveta Petka je ujedno i stranačka slava Srpskе naprеdnе strankе, a danas se svеčano obeležava u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajkovic

Danas je Sveta Petka, slava koja je jedna od značajnijih u Srba.

To je ujedno i stranačka slava Srpskе naprеdnе strankе, a danas se svеčano obeležava u Beogradu. Proslava je započeta dočеkom gostiju od stranе domaćina i člana Predsedništva SNS Vladimira Orlića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je pop osveštao slavu, prisutnima se obratio domaćin, Vladimir Orlić.

– Hvala vam oče na ovim rečima. Sveta Petka nas je okupila da pogledamo šta je bilo od prethodne slave pa do sad. Bilo je vreme izazova, borbe u koju smo stupali bezrezervno kako nas je nas predsednik Vučić i naučio. Pokazali smo da umemo da budemo najtvrdji kad je najteže. Pokazali smo da smo prošlu godinu završimo sa ekonomskim rastom koji je najveći u Evropi, sa sve većim i boljim platama i penzijama. Borili smo se za život i zdravlje naših građana, obezbedili smo vakcine. Svet prepoznaje naše rezultate i na tome nam čestita. Suštinski je vazno sto smo imali svoju suverenu politiku. U našoj kući u nasoj Srbiji odlučuje naš narod i niko drugi.

Na obeležavanje slave stigao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, on je po dolasku pozdravljen gromoglasnim aplauzom.

U predsedništvo SNS-a na Novom Beogradu među prvima već su stigli: zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić, ministar poljoprivede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Lav Pajkić, a dolazak ostalih se očekuje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar