Goran Đokić pio kafu sa Džonićem NEKOLIKO SATI pre ubistva: Otkriveni jezivi detalji zločina u Aleksincu

On naglašava da između njegovog zeta Gorana i Džonića nikada nije bilo nikakve svađe ili zavade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Vladimir Sporcic, Facebok

Moj zet Goran Đokić, ćerka Gordana i unuka Lidija bili su veoma bliski sa Goranom Džonićem, čovekom koji je osumnjičen da ih je krvnički pobio.

U nedelju, 26. septembra, na dan zločina, zet je sedeo sa Džonićem u kući svoje majke u Moravcu, moja Gordana im je skuvala kafu, pričali su, šalili se ismejali…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goran nije ni slutio da se Džonić sprema da mu zatre čitavu porodicu. Samo nekoliko sati kasnije, Džonić ih je namamio u zamku, sve troje ih pobio i spalio! Kakav je to čovek, kakva je to zver, ljudi moji – pita se kroz suze očajni Momčilo Aritonović iz Aleksinca, otac Gordane Đokić.

Kaže da su Đokići i Džonići uvek bili nerazdvojni, bliski rođaci i dobri prijatelji.

– Pa na dan ubistva su bili zajedno u kući moje prije, Goranove majke… Kako je, bre, mogao?! Gde će mu duša?! Jel on čovek il’ je zver… Sediš za stolom sa nekim, pričaš, smeješ se, a onda ih posle par sati pobiješ, spališ, u pepeo ih pretvoriš. I još se posle toga praviš ožalošćen – govori kroz suze Aritonović.

On naglašava da između njegovog zeta Gorana i Džonića nikada nije bilo nikakve svađe ili zavade.

– Odmalena su njih dvojica bili nerazdvojni. Pa to zlo od čoveka, taj krvnik je moju unuku Lidiju kao bebu držao u rukama, igrao se s njom, a sada ju je ubio! Ne mogu to da shvatim, nikako ne mogu… Sad, evo, čujem, pričaju da je bio zavidan… Moguće je to, sve je moguće kad su takvi ludaci u pitanju. Sve što je moj zet imao, sam je stekao, a Džonić je imao samo ono što mu je otac gastarbajter kupovao – rekao je uplakani starac.

Momčilo je, kaže, ćerku, zeta i unuku poslednji put video u nedelju, 26. septembra, kada su iz Aleksinca krenuli kod Đokićeve majke u Moravac.

– Pekli su tih dana papriku, spremali ajvar za zimu. Ništa nije slutilo na zlo… Tada sam ih, eto, video i više nikada neću. I sve zbog tog monstruma… Samo kad se setim, Džonić je i posle ubistva dolazio u kuću Đokićeve majke, glumio da tuguje, bio je i na sahrani… Ama, ne može to normalan čovek da uradi! To je, to je… ne znam više kako bih ga nazvao… – govori Momčilo grcajući u suzama.

Kaže da, osim onoga što je pročitao u novinama, ne zna šta se tačno desilo kobne noći njegovim najmilijima. Podsetimo, Džonić je uhapšen prošlog četvrtka, nakon što je utvrđeno da je 26. septembra, oko ponoći, namamio Đokiće u zabačeni atar sela Moravac, u Dudine bare na obali Južne Morave, gde ih je streljao i spalio njihova tela. Osim Gorana Džonića, uhapšeni su i njegovi sinovi Milan i Stefan, na čijem imanju je nađen deo plena od 43.500 evra, zakopan ispod jedne voćke, ali za sada nema dokaza da su njih dvojica znali za zločin, prenosi Informer.

Takođe, uhapšena su i braća Kostadini Konstantin Milošević iz Moravca, poznatiji kao Jojke, koje je Džonić na saslušanju u policiji ooptužio da su ga ucenili i da su oni zapravo likvidirali Đokiće.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar