Slučajno saznao da mu je supruga sve muškarce pre njega više volela: Zato joj je priredio NEZABORAVNU noć

Znao je da mora nešto da učini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kanađanin iz Hamiltona opisao je na portalu Quora svoj slučaj koji mu se dogodio u braku, kada je sasvim slučajno otkrio da mu je supruga volela sve bivše partnere više od njega.

Razočarani muškarac istakao je da mu je za sve što je sumnjao oko ljubavi supruge potvrdu dobio na jednoj sedeljci.

– Bilo je nas nekoliko parova, pili smo do ponoći i šalili se. Najbolja drugarica moje supruge dosta je popila i sticajem okolnosti smo ostali sami petnaestak minuta u kuhinji dok je proveravala da li je jelo gotovo u rerni. Tada mi je otkrila da je moja supruga duboko u sebi nesrećna jer je svesna da me ne voli kao što je volela prethodna tri partnera. S dvojicom je bila po četiri godine u mladosti, a s jednim tri. Ona i ja smo šest godina u braku, a spojilo nas je to što je jako brzo zatrudnela u vezi – napisao je muškarac koji se predstavio kao Šagun.

Naglašavajući da je puno puta osećao i sam da ona nije zadovoljna njim, nadao se da je njegova nesigurnost jedino što ga sputava u braku.

– Tada mi je njena prijateljica rekla i da se sa dva partnera videla nekoliko puta tokom našeg braka, ali nije htela da mi priča da li me je tada varala. Bio sam presrećan što je drugarica pijana, jer da nije, nikada ovo ne bih saznao. Doneo sam odluku da ću joj naredne večeri uzvratiti za sve – rekao je Šagun.

Te naredne večeri, sačekao je da ćerka zaspi, pa je ženi pokazao na telefonu sliku sa bivšom devojkom.

– Našao sam se s njom u gradu, ispričao sam joj sve. Iako se nismo nekoliko godina čuli ni videli, trebala mi je ovim povodom. I razumela me je. Zagrlila me je na slici i poljubila. Žena mi se potresla zbog slike, a onda sam joj rekao za ovo što sam saznao. Negirala je dok nije okrenula telefonom drugaricu predamnom i tada se uverila da se ona izlajala predamnom. Pao joj je mrak na oči i ja sam narednih dana zadovoljno izašao iz kuće. Sad smo razvedeni, a sa ćerkom se viđam često i sve je u najboljem redu između mene i nje. Što se žene tiče, neka se sad viđa koliko hoće sa bivšima, ima svo vreme ovog sveta – zaključio je Šagun koga su čitaoci zdušno podržali u odluci.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar