Isplivala Dalilina BURNA prošlost: Bivši ju je OŠIŠAO na ćelavo, a njen otac od sramote napustio Tuzlu

Dalila je pred milionskim auditorijumom prekinula brak i otpočela novu ljubav u rijalitiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević je pre braka sa Dejanom Dragojevićem imala je navodno burnu prošlost.

U rijalitiju “Parovi” gde su se upoznali i zavoleli Dalija je bila prava zvezda pa su se tako novinski članci nizali svakog dana, a sada je isplivao jedan koji kruži mrežama da ju je bivši navodno ošišao na ćelavo, kao i da je njena majka navodno pala u depresiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dalilu je bivši muž ošišao na ćelavo nakon što je uhvatio sa drugim muškarcem. Njen otac je zbog sramote napustio Tuzlu, a majka se leči od depresije – tada je govorila za domaće medije Dalilina komšinica Suphija.

Foto: Youtube/Printscreen

– Nena porodica se kao i mnoge tokom rata preselila u Austriju gde su bili sve dok Dalila nije počela da se bavi najgorim mogućim stvarima koje jedna žena može sebi da dopusti, ona se od 15. godine vucara sa kim god je stigla, a ubrzo je počela da živi u vanbračnoj zajednici sa jedin imućnijim čovekom – Pričala je tada Subhija koja se preziva isto kao aktuelna učesnica rijalitija Mujić.

– Cela Tuzla i Sarajevo zna kakve je imala probleme sa drogom, to i Maca prvenstveno zna ali Maca je čovek pa neće da zadire tamo gde boli, nakon tog skandala se vucara po Beču i bavila najstarijim zanatom – rekal je tada za Star Dalilina komšinica.

BONUS VIDEO:

Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar