Meril Strip je 40 godina u braku, a pre supruga je volela OVOG čoveka: Tragedija ih je ZAUVEK RAZDVOJILA

U pitanju je bila velika ljubav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Meril Strip decenijama važi za jednu od najpoznatijih dama među glumačkim svetom. Ipak, na početku karijere se suočila sa velikom životnom tragedijom koja je nesumnjivo uticala na njen pogled na svet.

Iako je već 40 godina u braku sa američkim skulpturom Donom Garnerom, sa kojim je dobila četvoro dece, Meril je pre njega ljubavlju svog života smatrala Džona Kazaleu, koji je od nje bio stariji 14 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nikada nisam nekog takvog upoznala. Bio je jedinstven, vrlo saosećajan i znatiželjan – rekla je Meril kasnije o Džonu.

Džon Kazale FOTO: Profimedia

Meril i Džon su se upoznali davne 1976. godine, a niko nije mogao da pretpostavi šta će uslediti. Naime, Džon se naredne godine razboleo i lekari su mu saopštili da neće uspeti da pobedi bolest.

Ustanovljeno da boluje od karcinoma pluća, a u tom momentu, Meril je sedela u ordinaciji i samo nemo posmatrala svoju ljubav, da bi se odjednom trgla i pitala: “Gde ćemo danas na večeru?”

Ovo je bio početak njene borbe, koja je trajala sve do samog kraja kada je Džon preminuo.

– Moj voljeni je teško bolestan i s vremena na vreme je u bolnici, kao sad. Divno se brinu o njemu i ja dajem sve od sebe da ne smetam okolo kršeći ruke, ali konstantno brinem i konstantno se pretvaram da sam vedra, što me mentalno, fizički i emotivno iscrpljuje više nego bilo šta u mom životu – poverila se Strip u pismu koje je poslala svom profesoru drame sa Jejla i u jedinom momentu kada je spomenula teške momente u zajedničkom životu.

Džon je početkom marta primljen u bolnicu, a 12. marta su lekari zvali Meril kako bi joj saopštili da je gotovo. Ona je držala svog voljenog u rukama i tako se ugasila jedna velika ljubav.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar