Loša atmosfera u Junajtedu: Ronaldo se s jednim saigračem uopšte ni ne dodaje, ostali su to primetili

U pitanju je supertalentovani izdanak kluba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Martin Rickett/PA via AP

Mančester Junajted je u nedelju na svom terenu doživeo veliku blamažu jer ih je najveći rival Liverpul pobedio sa 5:0.

Igrači Junajteda našli su se na meti kritika, ali mnogi veruju da je krivac za ovaj poraz trener OIe Gunar Solskjer za kojeg mnogi smatraju da se neće još dugo zadržati na klupi ovog kluba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Protiv Liverpula je zakazao i Kristijano Ronaldo koji je bio itekako nervozan zbog rezultata, te je u jednom delu utakmice izgubio živce i napravio je nesportski potez u duelu sa Džonsom.

Nakon blamaže “Crvenih đavola”, engleski mediji počeli su da “kopaju” po svlačionici ovog tima, a ESPN je objavio da atmosfera nije baš idealna, te da nisu baš svi igrači u dobrim odnosima.

Oni su tu izdvojili Kristijana i Mejsona Grinvuda za koje ESPN tvrdi da nemaju najbolji odnos na terenu što se jasno može videti na utakmicama.

Ronaldo i Grinvud retko sarađuju na terenu i gotovo da ne dodaju loptu jedan drugom što su ostali saigrači počeli da zapažaju. Navodno, Ronaldo želi od Grinvuda da igra što više na krilu i da bude taj koji će njemu asistirati, ali je mladi igrač Junajteda u dosadašnjim mečevima pokazao da je odličan strelac i često završava akcije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar