Emina Jahović progovorila o RAZVODU: “Prerasla sam sve to, samo želim da mojoj deci bude DOBRO”

Pevačica je istakla da će sa Mustafom uvek biti u nekoj vrsti komunikacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Emina Jahović rekla je da je poput mnogih muzičara osetila krizu zbog pandemije, ali da je zadovoljna kako se njen biznis odvija, a zatim se osvrnula na odnos sa bivšim suprugom sa kojim je na sudu, sinovima ali i ljubavi koju priželjkuje.

Dok se u medijima piše o njenom sporu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, Emina Jahović se, kako kaže, trudi da njihovi sinovi Jaman i Javuz kroz sve prođu što bezbolnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mustafa je neko ko je moj bivši muž i otac moje dece. Tako ga vidim. Moraću uvek da budem sa njim u nekoj vrsti komunikacije i to će ostati na tome. Prerasla sam sve to, samo želim da mojoj deci bude dobro. Uradiću sve da njima olakšam pubertet i život u svakom smilu te reči – rekla je ona.

– Jaman ima trinaest godina, a Javuz devet, on još uvek nije u pubertetu. Mislim da kada bih imala imala blizance koji imaju trinaest godina mislim da bih potpuno skrenula. Ali kada pogledam moja deca su veoma dobra, jer sam strog roditelj i perfekcionista. Znam kako sam odrastala, dobri su u školi, poštuju starije, vole životinje, ali mislim da će i ove godine proći – rekla je ona i dodala:

– Jaman je trenutno u tim godinama kada odbija, te jednostavno šta god da mu se kaže on zna bolje. Ne postoji način na koji možeš da ga odgovoriš da on uradi ono što želi i to je njegova manipulacija koju je radio od kada se rodio. Takav je jednostavno, uvek na kraju dobije šta želi. Trudim se da budem jaka. On je dete razvedenih roditelja i to mi ne ide uvek baš najbolje, ponekad koristi situaciju što mi nemamo dobru komunikaciju da uradi kako želi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar