Preokret! Evo šta su rekli Džonićevi SINOVI na saslušanju: Stefan je zbog jedne stvari SUMNJIV

Milan Džonić koji je radio kao vatrogasac nije davao utisak da je povezan sa zločinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Sinovi Gorana Džonića su na saslušanju negirali da imaju ikakvu povezanost sa ubistvom tročlane porodice Đokić, saznaje Objektiv.

Prema našim saznanjima, Milan Džonić koji je radio kao vatrogasac nije davao utisak da je povezan sa zločinom, dok se Stefan na saslušanju ponašao nadmeno i nabusito, te zato se sumnja da on ima veze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takođe, Stefan je više puta viđen u društvu braće Miloševića, Kostadina i Konstantina, koji su uhapšeni zbog istog slučaja, te se sumnja da je sarađivao sa njima.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon jučerašnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova Stefana i Milana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Nakon saslušanja njima je određen pritvor do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Stefan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonića radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

Piše: Aleksa Momčilović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar