Bila sam ubeđena da me dečko VARA, a onda sam saznala nešto još gore i šokirala se šta dve godina KRIJE

Prava istina ju je zaprepastila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mauricio Fuertes / ImageSource / Profimedia

Mlada Engleskinja je već duže vreme sumnjala da je dečko vara, ali kada je saznala pravu istinu, nije mogla sebi da dođe od šoka.

– Ja imam 27, a moj dečko 31 godinu. Zajedno smo dve godine, i na početku je sve bilo sjajno, a onda su počele njegove nagle promene raspoloženja, i dešavalo se da se ne vidimo ili čujemo, danima – priča ona i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To me je zabrinulo, a kada sam videla da krije telefon i poruke od mene, bila sam ubeđena da ima ljubavnicu, i to me je mnogo povredilo. Međutim, nisam mogla ni da pretpostavim šta je prava istina.

– Tokom jednog od perioda kada mi se nije javljao, počela sam da tražim njegove slike na Fejsbuku i slučajno sam naletela na fotografije sa malim dečakom, i onda sam iz potpisa shvatila da mu je to sin! Dete za koje ja nisam ni znala da postoji – objašnjava devojka.

čestitke za rođendan dečku
Foto: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

– To je za mene bilo gore od bilo koje prevare. Ispostavilo se da dete ima šest godina, a moj dečko je obajsnio da je to tajio od mene jer zna da ne želim decu. Ne znam samo kako je mislio da zauvek od mene čuva ovu tajnu – besna je Britanka.

 

– Da mi je odmah iskreno sve priznao, imala bih bar vremena da se priviknem na činjenicu da on ima dete. Ovako, stalno se pitam šta me je još lagao. Volim ga do ludila ali sve to je uzalud kada znam da ne mogu da imam poverenje u njega – očajna je devojka.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar