Džoni Dep u Beogradu i 15. februara: Vučić na Dan državnosti uručuje ODLIKOVANJE holivudskoj zvezdi

Serijal je kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios Andrea Jervolina i Monike Bakardi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Vučić ugostio je danas holivudsku zvezdu Džonija Depa.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa proslavljenim holivudskim glumcem Džonijem Depom i predstavnicima Jervolino studija (Iervolino Studios), koji borave u Beogradu povodom promocije animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji za globalnu distribuciju Puffins Impossible.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Serijal je kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios Andrea Jervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino&Lady Bacardi Entertainment (ILBE), a produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića. Serijal je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

– Proizvodnja ovakvog serijala nije važna samo za Iervolino Studios i Archangel Digital Studios, koji su partnerski izneli ovaj projekat, već i za srpsku kreativnu industriju, kao i za promociju naše zemlje u svetu – istakao je predsednik Vučić i naglasio da će u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji u našoj zemlji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi, odlikovati Džonija Depa na svečanoj ceremoniji na Dan državnosti Republike Srbije.

– Počastvovan sam odlukom da budem nagrađen ordenom za zasluge. Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje – istakao je Džoni Dep zahvalivši se predsedniku Vučiću na ukazanoj časti.

Predsedniku su, pored Džonija Depa, projekat predstavili i Andrea Jervolino, Monika Bakardi i Miloš Biković.

U toku nedelje svečano će biti otvoren i ogranak Iervolino Studios u Beogradu.

– Srbija je jedno od najinspirativnijih tržišta na kojima ILBE posluje. Proizvodnja Puffins Impossible serijala je dokaz da imamo sposoban i posvećen tim spreman za projekte svetskog ranga. Otvorili smo čitav sektor posvećen postprodukciji i vizuelnim efektima, te naši planovi idu dalje od proizvodnje animiranih sadržaja. Naš cilj je da Srbija postane Holivud – rekla je Monika Bakardi, suosnivačica kompanije Iervolino and Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar