Sada je i OFICIJALNO: Kanje Vest zvanično se predstavio NOVIM imenom, a ovo je razlog velike promene!

Osim što je skraćenica od njegovog pravog imena, Kanje je kazao i da ime Ye za njega ima i vrlo posebno religijsko značenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

Poznati reper Kanje Vest službeno je promenio svoje ime nakon višegodišnjeg najavljivanja. Naime, na rodnom listu više ne piše “Kanye Omari Vest”, već samo “Ye”, objavio je danas TMZ te priložio službeni dokument.

Da će stvarno da promeni ime, ovaj muzičar, modni dizajner, ali i predsednički kandidat na prošlim američkim izborima, objavio je na Tviteru još pre tri godine nakon čega je izdao i novi album naslova ‘Ye’.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osim što se radi o skraćenici njegova pravog imena, Kanje je kazao i da ime “Ye” za njega ima vrlo posebno religijsko značenje.

Foto/Printscreen/YouTube Jimmy Kimmel Live

– Mislim da je ‘ye’ najčešće korišćena reč u Bibliji gdje znači ‘you’ (ti, vi) – kazao je Vest 018. govoreći o svom novom albumu u emisiji poznatog radijskog voditelja Big Boja.

– Znači, ja sam ti, ja sam mi, to smo mi. Ime je došlo od Kanje, što znači jedan jedini, pa do Ye; to je oličenje našeg dobra, našeg zla, naše konfuznosti, svega – zaključio je tadašnji Vest, odnosno, sadašnji Ye.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar