Devojka Darka Lazića prvi put ISKRENO o slikama iz bolnice: “Izvinjavam se što sam LAGALA”

Mnogo se spekulisalo zbog čega je Barbara završila u Urgentnom centru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/barbara.bobak

Pevačica Barbara Bobak, devojka Darka Lazića, otkrila je šta se zapravo desilo kada su ona i Darko uslikani u bolnici, potvrdivši naša prvobitna saznanja – da je te noći imala saobraćajnu nezgodu zbog koje je hospitalizovana.

– Pukla mi je guma, zadnja desna, na mom sada pokojnom autu (totalna šteta) dok sam vozila po kiši Kamenjarom, nasipom. Bila sam vezana i potpuno trezna, dok je telefon bio na sedištu pored, pri brzini 70 na sat. I u policijskom izveštaju se vidi da nisam imala alkohola u krvi. Darko se vozio kolima iza mene sa prijateljem. Kad mi je pukla guma, izgubila sam kontrolu nad autom i sletela s puta i isprevrtala se jedno 6-7 puta i završila u šumi između dva drveta na točkovima – započela je Barbara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Komadić stakla od mog prozora koje je puklo mi se zabolo u ruku i pogodilo venu iz koje je krenula da šiklja krv. Sem toga im nije bilo apsolutno ništa, srećom. Morala sam da odem u Urgentni, logično, da proverim je l’ sve u redu – rekla je ona i dodala:

– E sad, Darko kad je to video, logično, zaustavili su auto i sleteli dole, a tu su se našli još neki ljudi. Odvalili su mi vrata da mogu da izađem, pošto je moja strana bila skroz smrskana i čudo je kako sam uopšte ostala živa, a kamoli što mi se ništa nije desilo – ispričala je Barbara za Telegraf Jetset.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bobakovoj je žao zato što je ranije izjavila da je fotografija iz bolnice nastala jer je prethodno pala.

– Od srca se izvinjavam što sam slagala da sam pala, bilo mi je lakše jer nisam imala pojma da će ta farsa sa ovom vešću ovoliko dugo da traje – poručila je pevačica za naš portal.

BONUS VIDEO:

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar