“Stigla nam je Diksi, sad je KRAJ”: Belivuk i Miljković u SUZAMA dočekali vest o hapšenju Hrkalovićeve

Belivuk je i ranije pokazivao nervozu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihovog klana petak je po svemu sudeći bio jedan od najtežih dana od kada su u zatvoru.

Osim što je sud potvrdio optužnicu po kojoj im preti doživotna robija, sve njihove nade pale su u vodu kada su uveče dobili vest o hapšenju Dijane Hrkalović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Velja je maltene preplakao celu noć. Dosad je gajio nadu da će se nekako izvući, ali sada zna da više nema ko da ga vadi. Nakon što je čuo da je i Hrkalovićeva uhapšena, neko vreme je ćutao, a onda promrmljao: „Stigla nam je Diksi, sad je kraj.” Bio je toliko očajan, da niko u sobi nije smeo reč da mu kaže, plašeći se njegove reakcije – kaže dobro obavešten izvor Alo!

On navodi da je Belivuk ipak ostao pribran, za razliku od Miljkovića koji je povredio ruku.

– Kako pričaju zatvorenici, on ništa nije progovarao. Samo je u jednom trenutku tako jako udario pesnicom u zid, da ju je povredio – kaže sagovornik lista.

Belivuk je i ranije pokazivao nervozu. Nakon hapšenja bio je ubeđen da mu niko ništa ne može i da će se i ovog puta izvući, a onda je sve počelo da se urušava kao kula od karata.

– On se u početku ponašao bahato i svemoćno. Odbijao je da prihvati stvarnost. Da više nikada neće ugledati svetlost dana prvi put je shvatio kada je policija upala u „kuću strave“ u Ritopeku. Tada mu je čak i pozlilo, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć. Kao svaki davljenik, hvatao se za „slamku spasa“. Iznova je sebe ubeđivao da ćega razni moćnici koji su ga godinama štitili i ovog puta „izvaditi“. Hapšenjem Dijane izgubio je svaku nadu – dodaje sagovornik.

Podsetimo, pre vesti o hapšenju Dijane Hrkalović, Belivukova banda obaveštena je i da je sud potvrdio optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal koja ih tereti za pet podmuklih ubistava, trgovinu drogom i oružjem, otmice i silovanje. Nakon što im se uruči rešenje, oni i njihovi branioci imaće tri dana rok za žalbu. Nakon toga sud će moći da zakaže početak suđenja. Čak trinaestorici od ukupno 30 optuženih preti doživotna robija za zlodela koja su počinili.

Dijanu nosi na grudima

Veljko Belivuk na grudima ima tetovažu grčke boginje pobede Nike. U vreme kada je nastala ova tetovaža on je uveliko šurovao sa Hrkalovićevom, koja je nakon odlaska iz MUP u julu 2019. čak i zvanično bila promenila ime u Nika Rina! Mnogi su ovaj njen potez povezivali s njenom navodnom željom da se predstavi kao boginja mafije. Ovo ime je koristila svega četiri meseca, jer je krajem novembra iste godine vratila svoje staro ime.

BONUS VIDEO



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar