“Nije mi svejedno otkad znam da je ONA tu”: Dijanine komšije živele u STRAHU – jedno su uvek primećivali

Jake policijske snage, sa automobilima pod rotacijom, sprovele su Hrkalovićevu u zgradu Specijlanog tužilaštva u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen, Objektiv.rs

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović uhapšena je danas zbog umešanosti u ubistvo Vlastimira Miloševića, poznato kao “ubistvo na šinama”. Komšije Hrkalovićeve kažu za Objektiv da im je laknulo što je bivša državna sekretarka uhapšena, te da su živeli u strahu zbog nje.

Komšije navode da su upućeni preko medija u dešavanja, te da su zabrinuti za svoju bezbednost i iz straha izbegavaju da pričaju. Kako ističu, Hrkalovićevu su sretali uglavnom u kasnim večernjim satima, a uvek je dolazila i odlazila sama, u automobilu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nije mi svejedno otkad znam da ona živi tu – rekao nam je vidno uplašeni mladić koji stanuje u istoj zgradi.

Podsetimo, policija je, nakon pretresa stana u kojem je zatekla nezapamćen luksuz, napustila zgradu u kojoj živi bivša državna sekretarka. Jake policijske snage, sa automobilima pod rotacijom, sprovele su Hrkalovićevu u zgradu Specijlanog tužilaštva u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Ona će biti saslušana pred zamenikom tužioca za organizovani kriminal.

Takođe podsećamo da je u julu u specijalnoj emisiji na televiziji Pink prikazano jezivo ubistvo koje se desilo u centru Beograda, kada je ubijen Vlastimir Milošević.

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom volšebno oslobođen Veljko Belivuk, Marko Miljković i još jedna osoba. Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar