Živić se sreo sa patrijarhom Pavlom, a ono što se TADA DESILO pamtiće zauvek

Glumac je negovao svoju duhovnost tokom celog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia,Youtube

Glumac Marko Živić preminuo je sinoć od posledica koronavirusa. Neverica i tuga obuzela je svakoga do koga je vest o smrti glumca došla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marko je negovao svoju duhovnost tokom celog života. Priliku da susretne patrijarha Pavla imao je davnih dana, a o tom susretu je pričao ovako.

Na pitanje novinara, u jednom intervju, da li je u životu grešio ili smatra da nije, rekao je sledeće.

– Mislim, čovek je grešno biće i niko nije savršen. Svetac je verovatno bio patrijarh Pavle. Ja sam imao sreće da ga upoznam. Kao glumac, imam mogućnost da u oku partnera vidim šta mu je u oku i koliko je u ulozi. Kada sam video oči patrijarha Pavla ja sam video šta je u tom oku, tačnije osetio – prisećao se tog, za njega važnog susreta.

– Bog je u nama, ne u crkvi. Treba da slušamo Boga u nama. Nekad je tiši nekada glasniji, mi nekada nismo spremni da ga čujemo i to je ljudski. Potrudio sam se da kada osetim moju grešnost ne zaboravim tu grešku kako je ne bih ponovo pravio – pričao je Živić.

O tome kako da ljudi ne izgube svoju okosnicu rekao je sledeće.

– Ja dosta vremena šetam dnevno. Neki put sa razlogom, neki put bez razloga i tako čistim glavu. To radim jer pokušavam da tako samog sebe vratim sebi i mislim da kada bi svako uspeo da nađe način da sebe vrati sebi to je ključ za sreću.Trudimo se da se sebi vratimo, korak po korak – zaključio je u intervju Marko Živić.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar