OBJEKTIV SAZNAJE: Divne vesti za Mitrovića i Micića – najveća radost u domovima čuvenih srpskih košarkaša

Rođena sestra Vasilija Micića i košarkaš Crvene zvezde uskoro će dobiti prinovu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Briljira košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović (28) na terenu, ali i van njega. Posle čak 11 trofeja u dresu crveno-belih, uskoro će se ostvariti i u ulozi oca pošto je njegova dugogodišnja devojka Nina Micić (30) trenutno u petom mesecu trudnoće.

A Nina je i te kako poznata u svetu sporta. Naime, ona je rođena sestra proslavljenog košarkaša Efesa Vasilija Micića, koji se sigurno i sam obradovao prelepim vestima. Takođe, iza sebe ima i uspešnu sportsku karijeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova dama rodom iz Kraljeva svojevremeno je bila najbolja snouborderka u našoj državi. Zanimljivo, učestvovala je i na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. godine u pomenutoj disciplini, čime je ispisala nove stranice istorije.

Na veliku žalost, sa samo 25 leta morala je da završi karijeru zbog povrede. Međutim, tokom tog bolnog perioda ogromnu podršku imala je od svog dragog Luke, sa kojim punu deceniju uživa u ljubavi.

– Oboje znamo šta je veliki uspeh, a isto tako i koliko boli poraz. Uvek smo tu jedno za drugo, čak i kada se ne vidimo duže vreme. Trudimo se da što manje razmišljamo o nedostajanju i da svaki slobodan trenutak iskoristimo za uživanje – svojevremeno je pričala Nina Micić.

PIŠE: Uroš Selenić

Ovu, kao i mnoge druge interesantne priče, možete da pronađete u našem štampanom izdanju za 12. oktobar.

Foto: Objektiv.rs

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar