Selena Gomez uplovila u vezu sa najpoželjnijim FRAJEROM Holivuda? Ona nije SKRIVALA simpatije

Paparaci su ih uhvatili kako napuštaju isti restoran u Los Anđelesu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/selenagomez

Selena Gomez navodno je u tajnoj vezi sa glumcem Krisom Evansom, i to šest godina nakon što je javno govorila o svojim simpatijama prema njemu.

Naime, nakon veze sa Weekndom, Selena nije povezivana ni sa jednim muškarcem (osim konstantne veze sa Džastinom Biberom), međutim, kako stvari stoje, izgleda da je ipak uplovila u vezi sa jednim od najpoželjnijih frajera Holivuda i to šest godina nakon što je priznala da je prema njemu gajila simpatije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Romantične glasine počele su da se vrte početkom oktobra nakon što su Kris i Selena navodno primećeni kako napuštaju isti restoran u Los Anđelesu.

Iako par nije snimljen zajedno, paparaco snimci otkrili su da se par nalazio na istoj lokaciji otprilike u isto vreme, što je navelo neke obožavaoce da poveruju da su napustili restoran odvojeno kako ne bi izazvali bilo kakve spekulacije. Samo nekoliko dana ranije, par je primećen kako napušta isti studio, što je izgleda samo učvrstilo teorije fanova.

Nedugo nakon što su njihove zajedničke fotografije iz restorana objavljene na internetu, obožavaoci su primetili da je glumac počeo da prati Selenu na Instagramu. Ovo možda ne bi bilo toliko značajno, da Kris na Instagramu ne prati samo 200 ljudi, pa je jasno da dobro razmisli o tome koga će pratiti na ovoj platformi.

Podsetimo, pre nego što su Selena i Kris prvi put pokrenuli glasine o izlascima, pevačica i glumica priznala je da se “zaljubila” u Kapetana Ameriku i to u emisiji “Live With Andy Cohen”.

– Zaljubljena sam u Krisa Evansa. Zar nije sladak? Veoma je lep – rekla je tada Selena.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar