Đokići POGREŠNO tipovani? “Akcenat treba staviti na ćerku Lidiju – zaleteli su se na nešto čega NEMA”

Porodica Đokić je ubijena sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u grudi i glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: J. Ćosin, Privatna arhiva

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović Pop je analizirajući slučaj ubistva tročlane porodice iz Aleksinca ocenio da su Đokići pogrešno tipovani.

Popović je naveo da su se takve situacije i ranije dešavale, odnosno da ne bi bio prvi put da neka porodica bude greškom ubijena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mnogo je slučajeva Đokića je bilo devedsedtih godina, imate mnoga ubistva celih porodica. Da bih dao pravo mišljenje, morao bih da imam uvid u slučaj – rekao je Popović.

Kako je dodao, najvažnije je da se uviđaj odradi dobro.

– Šta ako ubica izlazi iz ličnosti ćerke? Šta ako je porodica pogrešno tipovana? Mislim da se to u slučaju Đokića najverovatnije desilo. Način izvršenja ukazuje da je bio pogrešno istipovana. Zaleteli su se na nešto čega nema, kada su videli da nema ničega, pobili su ih i zapalili da bi prikrili zločin – naveo je Popović.

Kako dodaje, policija treba da istraži i ličnost ćerke i sve asprekte njenog života, jer postoji mogućnost da se možda se nekome nečim pohvalila…

On je dodao da akcenat treba staviti na ćerku.

– Koliko treba da se obradi Goran Đokić, treba i ćerka – rekao je Popović.

Porodica Đokić je ubijena sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u grudi i glavu, najverovatnije dok su bili u svom automobilu “pasat” na mračnom putu u selu Moravac. Ubica je nakon toga njihova tela spalio i zakopao ih na njivi. Na 12 kilometara od tog mesta, u selu Tešica, policija je pronašla i njihovo vozilo, koje je takođe bilo spaljeno.

BONUS VIDEO



Izvor: Pink

Komentari (14)

  1. Gosn' Pope, sem ,,šta ako" imate li nešto konkretnije da kažete i izjavite? Šta ako je svaka vaša pretpostavka pogrešna? Šta ako ubice ovo čitaju i smeju se nemoći državnih organa da reše slučaj? Šta ako vašom izjavom terate istragu u ćorsokak,i dajete ubicama još vremena da nestanu?

    Odgovori
  2. Nema ako nego u Potragu Za Ubicama . Da nije neko od Komšija ili Familije sve ispitati. Kosu oni da nekom oduzimaju Život tek tako.

    Odgovori

Ostavite komentar