Bolna ispovest Krstinje Todorović: Nakon TRAGEDIJE počela da se goji, zbog KILAŽE nije izlazila iz kuće

Otkrila šta ju je nateralo da napravi drastičnu promenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačicu Krstinju Todorović naša publika je upoznala u takmičenju “Zvezde Granda” gde je mnoge oduševila svojim moćnim glasom.

Ona se u takmičenju pojavila sa 22 godine i 160 kilograma i želela je da svima pokaže kako, uprkos gojaznosti, ima samopouzdanja. Međutim, kako je istakla, problema sa kilažom je postala svesna tek nakon komentara žirija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marija mi je rekla da ukoliko ne smršam, lako će me izbaciti i pevačica koja i za 70 odsto lošije peva, ali pristojnije izgleda. I od tada kreće da se dešava sve što se desilo – rekla je ona za Grand online.

– Mislila sam samo šta ću kad dođem u Crnu Goru, jer sam i ranije slušala kako su me ogovarali i govorili da ništa neću uraditi, da nikad neću smršati. I onda sam se odlučila da ne izlazim iz kuće – priznala je Krstinja.

Kako je istakla, kao i kod mnogih drugih zavisnosti, i u njenom slučaju je stres bio okidač za sve.

– Bila sam mnogo vezana za majku, svi su ocu govorili da to neće izađe na dobro. Recimo, ako je ona bolesna ja ne izlazim napolje da se igram sa decom, sedim pored majke i držim je za ruku. Kada se upokojila, moj spas i uteha bila je hrana i tako je sve otišlo u nedogled – priznala je pevačica.

Da slučajnosti ne postoje, potvrda je i susreta sa jednim čovekom koji se mladoj pevačici dogodio.

– Mnogi ljudi su mi prilazili i govorili kako su smršali. Sve sam probala, razne dijete, režime ishrane. A pristup tog čoveka je bio drugačiji i rekao mi je: “Idi i spasi se”. Tako je i bilo – izjavila je za pomenuti medij Todorovićeva koja se kasnije podvrgla operaciji želuca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Grand Online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar