“Žao mi je što joj nisam UNAKAZILA lice”: Brendon izneo šokantne detalje brutalne TUČE Maje i Dragane

Tuča dojučerašnjih najboljih prijateljica ostavila je javnost u čudu, a sada je Brendon izneo svoja šokantna saznanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Brutalna tuča dojučerašnjih najboljih rijaliti prijateljica Maje Marinković i Dragane Spasojević mnoge je ostavila u čudu, međutim, pravi razlog njihovog sukoba javnosti je ostao nepoznat. Kontroverzni zadrugar Branislav Radonić Brendon imao je priliku da se čuje i sa Majom i sa Draganom, te je na svom Jutjub kanalu izneo svoja saznanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NEOBUZDANA

– Javila mi se Dragana Spasojević i ispričala mi je kroz kakav pakao je prošla sa Majom u Beču. Prava istina je da su Maja Marinković, Dragana Spasojević, Filip Car i Stefan Šebez bili u Beču da promovišu neki klub. Bili su smešteni u jednom stanu, gde su započele svađe između Maje i Cara. Jednog jutra su došli iz provoda, a to mi je Maja pričala, i Car joj je rekao: „Majo, idi u sobu, da budem malo se Šebezom” – priča Brendon i nastavlja:

– Otišla je u sobu, ali nije mogla da spava i izašla je u hodnik, gde je videla Filipa sa pet devojaka. Ona se tako zaletela i zveknula ga pesnicom u glavu i od tada nastaje horor duplo gori nego onaj koji ste imali prilike da gledate u rijalitiju. Ona je Filipu razbila telefon, bacila mu nove patike i garderobu. U jednom momentu je počela da vileni po hodnicima, a Dragana je išla za njom i govorila joj da se smiri da neko ne bi zvao policiju, jer nisu u Srbiji već u drugoj državi. Onda se opet vratila na Filipa i udarala ga je, a on ju je odgurnuo nogom od sebe. Dragana mi je rekla da nju bukvalno nisu mogli da otrgnu sa Filipa. U tom haosu ona je urnisala ceo stan i napravila je ogromnu štetu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brendon je ispričao da je Maja optužila Draganu da je snimala njene svađe sa Filipom, što je, tvrdi on, daleko od istine.

ŠAMPIONKA
– Uhvatila je Draganu za kosu nasred hodnika i počela da je brutalno tuče pesnicama i da joj lupa šamare. Jedva se spasla od nje i posle toga nije mogla da dođe sebi koliko se istraumirala. Dragana mi je rekla da je Maja tada konstantno bila na viskiju i „red bulu”. Ovu priču mi je i Maja ispričala i čak mi je rekla: „Žao mi je što joj facu nisam pocepala i što je nisam unakazila.” Inače, Maju u rijalitiju kontroliše produkcija, a u realnom svetu toga nema i zbog toga se tako i ponaša – zaključio je Brendon, dok do Majinog komentara nismo uspeli da dođemo.

Podsetimo, Marinkovićeva je poznata kao učesnica koja je imala najveći broj fizičkih obračuna u rijalitiju, od kojih 235 samo sa Janjušem. Prema saznanjima Objektiva, Maja bi za dvadesetak dana trebalo da uđe u „Zadrugu 5”, a od njenog dolaska strepe mnogi stanari Bele kuće, naročito Filip Car.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

OVAJ I DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE PROČITAJTE U DANAŠNJEM BROJU ŠTAMPANOG OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

NOVA MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo nove detalje iz istrage protiv Belivuka! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar