Vulin izvestio predsednika: Deo bivšeg vrha MUP sa stranim centrima moći pokušao da svrgne Vučića!

Između ostalog, plan je bio hapsenje Andreja Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izvestio predsednika da su delovi MUP apsolutno radili protiv države Srbije i da je jasno da je postojala sprega delova prethodnog dela vrha MUP sa centrima moći u inostranstvu, kao i da su odbili poligraf i time dali dokaz na sve sumnje o postojanju državnog udara, saznaje Objektiv!

Kako saznajemo, plan je bio hapšenje Andreja Vučića na osnovu lažnih iskaza i svrgavanje Aleksandra Vučića!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, u toku je opsežna istraga sektora unutrašnje kontrole u MUP po pitanju slučaja “Jovanjica” i nelegalnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prema izvorima nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, što se u policiji tumači da je pomenuta trojka od ranije imala takav dogovor i da su zbog toga odbili detektor laži.

Podsetimo, Predrag Koluvija dao je ekskluzivni intervju za Objektiv TV u kojem je otkrio su u novembru 2019. godine policajci, po nalogu nekoga iz kabineta Nebojše Stefanovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, od njega tražili da krivicu za navodnu proizvodnju tona marihuane u “Jovanjici” svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Više o tome u POSEBNOJ VESTI.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Sve mogu da razumem,ali izdaju drzave i to da rade Srbi nikada necu razumeti, kazniti ih po zasluzi a naneli su veliku stetu drzavi i narodu.Bravo Vuline patrioto, svaka ti cast.

    Odgovori

Ostavite komentar