OVO JE SRBIJA ČEKALA! Potvrđena zavera protiv Vučića: Lažovi iz bivšeg vrha MUP pobegli sa poligrafa!

Dijana Hrkalović, Slobodan Milenković i Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ekskluzivni intervju koji je Predrag Koluvija dao za Objektiv TV doveo je do pokretanja opsežne istrage sektora unutrašnje kontrole u MUP po pitanju slučaja “Jovanjica” i nelegalnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, što se u policiji tumači da je pomenuta trojka od ranije imala takav dogovor i da su zbog toga odbili detektor laži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je jasan pokazatelj da su lažovi iz bivšeg vrha MUP doslovno pobegli sa poligrafa, kako bi sakrili svoju umešanost u zaveru protiv predsednika Vučića.

Podsetimo, Koluvija je u intervjuu otkrio kako su u novembru 2019. godine policajci, po nalogu nekoga iz kabineta Nebojše Stefanovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, od njega tražili da krivicu za navodnu proizvodnju tona marihuane u “Jovanjici” svali na Andreja Vučića, brata predsednika Vučića. On je istakao da je uveren da je krajnji cilj ove ucene državni udar.

Ovo je još jedna potvrda da je direktor policije Vladimir Rebić lagao kada je izjavio da su Koluvijine tvrdnje “besmislica”. Podsetimo, Rebić je ranije izjavio i da je Milenković tokom hapšenja bio na vezi sa tadašnjim načelnikom UKP. Istina je potpuno drugačija, a Objektiv je, osim ekskluzivnih informacija, došao i do ključnog dokaza u vidu snimka koji obara čitavu Rebićevu priču. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izvestio je predsednika Vučića da su delovi MUP apsolutno radili protiv države Srbije i da je jasno da je postojala sprega delova prethodnog dela vrha MUP sa centrima moći u inostranstvu, kao i da su odbili poligraf i time dali dokaz na sve sumnje o postojanju državnog udara. Kako Objektiv saznaje, plan je bio hapšenje Andreja Vučića na osnovu lažnih iskaza i svrgavanje Aleksandra Vučića. Detaljnije o tome pročitajte u POSEBNOJ VESTI.

NOVA MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo nove detalje iz istrage protiv Belivuka! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Председник гајио гују у недрима. Несагледиве срамота и беда западњачких подрепаша! А ја, до последњег часа, веровала да је Стефановић човек на месту. "Леп" план су сковали да урнишу Србију и породицу Вучић. Само су једно, најважније заборавили: Вучића би народ, као што би своју отаџбину, својим телима и животима бранио! Све за Србију и Вучића. а Вучића и Србију никада, никоме, и низашата! Напред, Србијо!

    Odgovori

Ostavite komentar