Ovo je pravi RAZLOG SVAĐE Lepe Brene i Miroslava Ilića: Pevačica jedno nikako ne može da mu oprosti

Svi misle da su zaratili zbog njegove ljubavnice, ali istina je potpuno drugačija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: V. Šporčić,E-stock/ Danijel Milutinović,ATA images

Pevači Miroslav Ilić i Lepa Brena na početku svojih karijera bili su nerazdvojni i zajedno išli na turneje, a onda je prijateljstvo puklo i ne govore već 20 godina.

Mnogi smatraju da je razlog raskola među njima Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antonovićn sa kojom je dobio sina kog nije priznao, te se sada sude zbog toga. Brena je Mirjani podrška sve vreme i zato su mnogi zaključili da je zbog toga puklo prijateljstvo dvoje pevača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, kako Star piše, istina je potpuno drugačija.

Naime, davne 1999. godine bilo je bombardovanje, a Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobegli iz Srbije i sklonili se u Ameriku.

Međutim, prava istina je da su se Brena i Boba sa decom spakovali i zaista otišli u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.

– Dve nedelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za decu i za njih bolje da se sklone kad već imaju mogućnost i tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima – ispričao je izvor za Star.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar