Marijana ušla u AUTOBUS za Crnu Goru, prišla VOZAČU, a onda je nastao karambol: “Slučajno sam to uradila”

Kako je istakla, želela bi da ponovo ponovi sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock,Werner Lerooy / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je letnja sezona završena, a ne lepe vremenske prilike moramo da čekamo skoro godinu dana, nije zgorez prisetiti se nezaborvanih iskustava proživljenih na moru. To je učinila i devojka po imenu Marijana.

Ona je, naime, 2017. godine ispričala da je prilikom odlaska na letovanje upoznala muškarca sa kojim je doživela nezaboravno iskustvo. U nastavku prenosimo njenu ispovest.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zovem se Marijana i imam 20 godina. Pre mesec dana otputovala sam na more u Budvu u nameri da se ludo provedem. Na dan putovanja obukla sam majicu sa velikim dekolteom i kožne pantalone koje su savršeno isticale moju figuru. Osećala sam poglede svih muškaraca u autobusu na sebi. Ipak, jedini koji mi je zapao za oko bio je vozač autobusa. Visok, krupan čovek u četrdesetim delovao je kao neko ko bi mogao da ostvari moje fantazije. Sela sam na prvo sediste i odmah se upustila u razgovor sa njim koji je postepeno prelazio u pravi flert. Zvao se Nebojša i bio je iz Beograda, baš kao i ja.

Kada smo stigli, ponudio se da mi odnese kofere u apartman. Ja sam, naravno, prihvatila jer sam imala jasan plan da ga odvučem u krevet. Kada smo ušli u lift, “slučajno” sam ga dotakla tamo gde je trebalo, a potom smo počeli da se ljubimo, a onda se desilo šta se desilo.

Viđali smo se i narednih dana, a odnos je postajao sve bolji. Na rastanku sam mu dala svoj broj telefona…nadam se da će me zvati. Volela bih da opet sve ponovimo – ispričala je ona tada.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar