“Ana se bavila PROSTITUCIJOM, znam ko je slao na kombinacije”: Isplivale šokantne tvrdnje o ZADRUGARKI

Ivan Mitić, koga je u „Zadruzi” pomenula Miljana Kulić, za Objektiv je potvrdio njenu izjavu da se Spasojevićeva bavi prostitucijom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur

Miljana Kulić nedavno je u „Zadruzi” izjavila da se aktuelna učesnica rijalitija Ana Spasojević bavi prostitucijom, dodavši da joj je to rekao izvesni Ivan Mitić, a Objektiv je uspeo da stupi u kontakt sa njim. On je potvrdio Miljanine reči i izneo još neke šokantne tvrdnje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Slobodno mogu da kažem da se Ana bavila prostitucijom jer znam osobu koja ju je slala na kombinacije po Beogradu. Ne bih da spominjem njeno ime pošto mi je prijateljica. Sećam se da sam bio sa njom u jednom lokalu kada se Ana vratila sa kombinacije i znam da je s*ks naplaćivala između 150 i 200 evra – započinje priču Mitić i dodaje da poznanstvo između njega i Ane traje već duži niz godina:

‒ Kada su nju izbacili iz „Parova”, ja sam došao po nju kolima. Ona je devojka iz unutrašnjosti i bukvalno nije imala gde da spava u Beogradu i ja sam joj pomogao.

Ivan Mitić i Ana Spasojević, Foto: Pritnscreen/Facebook

LAŽNI SJAJ

Ivan navodi da je Spasojevićeva ilegalnim poslovima počela da se bavi u Švajcarskoj.

‒ Ana je radila u Cirihu kao animir dama, a jednom prilikom im je u lokal upala racija, pošto je tamo nelegalno baviti se tim poslom, dok prostitucija nije. Za prostituciju dobiješ prijavu na tri meseca i radiš nesmetano, ali zato ne smeš da se „vaćariš” sa gostima i da ti to bude plaćeno. Nakon racije, Ana me je zvala i rekla da nema gde da ode i tražila mi je da njoj i drugarici nađem posao konobarice u Švajcarskoj, pošto moj brat tamo drži nekoliko klubova i motel. Rekao sam joj da nije problem da ih zaposlim, ali ne kao konobarice već kao znaš već šta. Prostitucija je legalizovana u Švajcarskoj, ali samo za devojke iz EU, naši državljani ne mogu legalno to da rade u Cirihu, niti bilo šta drugo. Čak i konobaraisanje ne smeju da rade.

Mitić dodaje da Ana nije pristala na takvu vrstu posla, te se opredelila za drugi posao gde je radila kao „koktel devojka”, opet nelegalno.

‒ To ide po principu da piješ sa gostima koktele celu noć, praviš im društvo po separeima, oni te izvataju, ispipkaju i ištipkaju, a ti od svakog koktela koji oni naruče imaš bednih pet švajcarskih franaka. Naravno, kasnije su se dogovarale da odu sa njima van tog lokala na druga mesta i znate već kako se to završavalo. Taj deo nije bio pod jurisdikcijom lokala, a one su od s**sa sa njima uzimale novac. Uglavnom su gledale da sa takvim ljudima uspostave neku vezu da bi im oni kasnije slali novac. Obično su ih zvale kada dođu za Srbiju i kukale im da nemaju novca, a ovi bi im slali uredno. Često su im kupovali avionske karte za dolazak u Švajcarsku – kaže Mitić.

Foto: Pritnscreen/Instagram

DRUGARICE, LAŽLJIVICE

Iako se sumnjalo da su se neke bivše učesnice rijalitija bavile prostitucijom, zasad je to javno potvrdila samo jedna, i to Mina Vrbaški. U razgovoru sa Mitićem otkrili smo da se učesnica „Zadruge 4” Anđela Milenković, zvana Anakonda, takođe bavila najstarijim zanatom.

‒ Ana živi u stanu sa devojkom koja je radila kod mene u Švajcarskoj. U pitanju je Anđela Anakonda, koja se takođe bavila prostitucijom. Pa ne možeš da živiš sa Anđelom, koja pravi lovu, a da ti pereš sudove u kući! Ana je demantovala Miljanine priče kada ju je ova optužila da je k**va, a ja znam da je tačno sve što je Miljana pričala, jer sam joj ja to i rekao (smeh). Inače, ja sam dugogodišnji prijatelj sa Miljaninim ocem Sinišom – zaključio je Mitić.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

OVAJ I DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE PROČITAJTE U DANAŠNJEM BROJU DNEVNOG LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar